Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji.
Co do Czarnej.
Kocie od Ciebie dostała zjebke za reckę również. Ok. Ale (takie odnoszę wrażenie) poczuwałeś się podobnie jak ja do pochwalenia Jej ostatniej recki, bo ewidentnie widać progres. To tylko moje spostrzeżenie ale inne osoby które Ją tak jebały dlaczego nic nie burkną?
Bo można zajebać kogoś motywacyjnie owszem, ale takie osoby mają tylko i wyłącznie złe intencje. Ich celem jest doszczętnie podciąć komuś skrzydła, to nie jest krytyka tylko zwykły, zawistny i szkodliwy hejt.
Nie będę wskazywał pancami.
Taka jest prawda i takie zachowania najlepiej weryfikują kto faktycznie
TWORZY TO FORUM
A kto je, może nieświadomie i nie jakoś namacalnie
ROZPIE***LA OD ŚRODKA
(to tylko moje osobiste spojrzenie na pewne sprawy hejty to wiadomo ***wymoderowano***)
😆😆😆
Kocie od Ciebie dostała zjebke za reckę również. Ok. Ale (takie odnoszę wrażenie) poczuwałeś się podobnie jak ja do pochwalenia Jej ostatniej recki, bo ewidentnie widać progres. To tylko moje spostrzeżenie ale inne osoby które Ją tak jebały dlaczego nic nie burkną?
Bo można zajebać kogoś motywacyjnie owszem, ale takie osoby mają tylko i wyłącznie złe intencje. Ich celem jest doszczętnie podciąć komuś skrzydła, to nie jest krytyka tylko zwykły, zawistny i szkodliwy hejt.
Nie będę wskazywał pancami.
Taka jest prawda i takie zachowania najlepiej weryfikują kto faktycznie
TWORZY TO FORUM
A kto je, może nieświadomie i nie jakoś namacalnie
ROZPIE***LA OD ŚRODKA
(to tylko moje osobiste spojrzenie na pewne sprawy hejty to wiadomo ***wymoderowano***)
😆😆😆