Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RAPOWE "ODKLEJKI" by Kaja
Żeby była jasność:
.
1. Utwory które tu wrzucę są tylko i wyłącznie zajawką po stymulantach, nagrywane w piwnicznych warunkach. Nie jestem i nie planuję być raperem. XD Jedynie po UŻYWKACH włączała mi się zajawka na KRÓLA RAPU. 😜
.
2. Pierwszy udostępniony numer był pisany pod wpływem [amf] a nagrywany pod lekkim pod-sty-mu-lo-wa-niem na RC. (an. hex)
.
4. Tak, tak. Kotku. 🤗😎
.
5. Do teledysku zatrudniłem do tańca jednego z naszych najlepszych Forumowych tancerzy Yalaska. TAK SIĘ KURWA TAŃCZY. 🤣🤣🤣
.
6. Mam jeszcze trzy utwory, z czego jeden z nich jest swoistym DISSEM na nie będę wskazywał pancami, a jeden zainspirowany zajawką na Czarną jak mi wkręciła film na swoje zajawki.💜 Trzeci to autotunowa diatryba. 😜
.
7. W żadnym z utworów nie wspominam o UŻYWKACH typu RC, klasyki, Marihuana, leki itd. jedynie nawiązuję do alkoholu jako ogólnie pojętym narkotyku w razie jakbym rozk*rwił rapgre i utwory miały, by trafić do szerszego grona (jak się naćpjam tak to widzę XD). Na dzień dzisiejszy nie mam w planach dalszej kariery ani zażywania. 🤪
.
8. To czy wrzucę następne utwory zależy tylko i wyłącznie ode mnie. 🤪
.
9. Pozdrawiam.
.
10. Zastrzegam sobie prawo do zaginania i deformowania. 🤭
.
11. Ten... Teges... Yyy....
Idę spać.
To !CZEŚĆ! xd
.
Ps. Nie było podpunktu 3. 🤣