Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brak Wagi - porady
07.10.2022, 22:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2022, 22:26 przez kot_kreskowy.)
Ćpanie mdphp w ilościach "na oko" to nieświadoma próba samobójcza.
Są substancje, których ja nie boję się przyjmować na oko: 3cmc, 4cmc, 3mmc, 4mmc+jego analogi, alfy( wszystkie) , hexen, heptedron.
Powtarzam: to dotyczy TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJEJ OSOBY!!! Posiadam ponad 6 lat doświadczeń z podanymi specyfikami i większość z nich znam na pamięć.
Gdybym posiadał 2 lata doświadczeń, wykreśliłbym trzy ostatnie.
Gdybym był całkowicie zielony to...
Spierdalałbym od tego jakby mnie gonił sam lucyfer, gdy dobiegłbym do domu drzwi zabiłbym deskami i łańcuchami, kabel od internetu upierdoliłbym siekierą i zacząłbym chodować krokodyle nilowe.
Dlaczego krokodyle? Przecież to to samo ,co używanie dragów bez wagi. Bez sensu.
W obydwu przypadkach skończysz w szpitalu bądź w kostnicy.
Są substancje, których ja nie boję się przyjmować na oko: 3cmc, 4cmc, 3mmc, 4mmc+jego analogi, alfy( wszystkie) , hexen, heptedron.
Powtarzam: to dotyczy TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJEJ OSOBY!!! Posiadam ponad 6 lat doświadczeń z podanymi specyfikami i większość z nich znam na pamięć.
Gdybym posiadał 2 lata doświadczeń, wykreśliłbym trzy ostatnie.
Gdybym był całkowicie zielony to...
Spierdalałbym od tego jakby mnie gonił sam lucyfer, gdy dobiegłbym do domu drzwi zabiłbym deskami i łańcuchami, kabel od internetu upierdoliłbym siekierą i zacząłbym chodować krokodyle nilowe.
Dlaczego krokodyle? Przecież to to samo ,co używanie dragów bez wagi. Bez sensu.
W obydwu przypadkach skończysz w szpitalu bądź w kostnicy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?