Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
3cmc Bandit
Na plus ze nie ma białego nalotu jak pablo który się lekko klei.
Szczypanie w klame takie średnie.
Efekty pokazały się po 2-5 minutach. Wjechał na chwile lekki nieogar. Taki speedowy. Po 10 minutach wyjechało stukanie noga i dobry humor. Jednak pablo był subtelniejszy i bardziej eufo.
Banit jest lekko mocniejszy i bardziej nachalny. Fajny żeby coś porobić po około 40 miutach działanie prawie znikło.
Po 50-60 minutach dorzutka 250mg. I powiemze na 2 minuty wjechał znów lekki nie ogar nie było to co kiedyś ale czuc moc.
Pablo jednak nie jest speedowy jak mi się wydawało... banita jest bardziej
Jest chęć czegoś robienia i jest taki leciutki nieogar pierwsze minuty...ale taki fajny do opanowania. Jak ktoś lubi pobudzony polatac to polecac to będzie zadowolony bo jest pobudzenie takie trojkowe.
Teraz 7.5-8/10
Sory za błędy i słabszej jakości zdjecia telefon do szpontow i melanżu ma słaby aparat
Coś w nim brakuje dla mnie ale w ogóle to jebniecie jakies ma.
I cena jest mega gites jak bierzesz od 25 w górę.
Porównując to pablo to jestem zaskoczony.
Może nie widać po moich fotkach ale towar przypomina wygladem to co u escobara jest na zdjeciu. W tym przypadku beeniepatu miał racje.
Dodam jeszcze ze fajna substancja taka krystaliczna. Same krysztalki nawet małe a nie miał.
Wygląd:
Jak na zdjęciach,przezroczysto-żółte
krysztalki.Na plus ze nie ma białego nalotu jak pablo który się lekko klei.
Zapach:
Lekki prawie nie wyczuwalny. Nie kurwi chemią....Działanie:
Po 2 tygodniach przerwy poszło 200mg sniff na start .Szczypanie w klame takie średnie.
Efekty pokazały się po 2-5 minutach. Wjechał na chwile lekki nieogar. Taki speedowy. Po 10 minutach wyjechało stukanie noga i dobry humor. Jednak pablo był subtelniejszy i bardziej eufo.
Banit jest lekko mocniejszy i bardziej nachalny. Fajny żeby coś porobić po około 40 miutach działanie prawie znikło.
Po 50-60 minutach dorzutka 250mg. I powiemze na 2 minuty wjechał znów lekki nie ogar nie było to co kiedyś ale czuc moc.
Pablo jednak nie jest speedowy jak mi się wydawało... banita jest bardziej
Jest chęć czegoś robienia i jest taki leciutki nieogar pierwsze minuty...ale taki fajny do opanowania. Jak ktoś lubi pobudzony polatac to polecac to będzie zadowolony bo jest pobudzenie takie trojkowe.
Ocena:
W starych czasach 6\10Teraz 7.5-8/10
Libido cos up ale ciężko powiedzieć bo mam chęć robic pare rzeczy i nie mam czasu w głowie na myslenie o ruchaniu na pewno Pablo bardziej u mnie podnosił libido.
Tak od siebie mogę dodać ze jak po pierwszym pierdolnieciu w łep byłby ten mocny wjazd ze wszystko mozesz , jest pieknie w chuj czujesz się jak bys boga za stopki złapał to bym dał 9.5\10 a tak to trochę brakuje pięknego wyluzowania tylko jest pobudzenie cały czas
Nie sugeruj się moimi dawkami.
Na każdego substancja może zadziałać inaczej lepiej małe dawki i wyczuć idealny moment.
Na poczatek polecam
Dla amatora :70-120mg
Dla średnio zaawansowanych 100-200mg
Dla zaawansowanych 250mg i w górę.
Sory za błędy i słabszej jakości zdjecia telefon do szpontow i melanżu ma słaby aparat
Coś w nim brakuje dla mnie ale w ogóle to jebniecie jakies ma.
I cena jest mega gites jak bierzesz od 25 w górę.
Porównując to pablo to jestem zaskoczony.
Może nie widać po moich fotkach ale towar przypomina wygladem to co u escobara jest na zdjeciu. W tym przypadku beeniepatu miał racje.
Dodam jeszcze ze fajna substancja taka krystaliczna. Same krysztalki nawet małe a nie miał.