Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
17.10.2022, 20:24
(12.10.2022, 14:45)horsii napisał(a): Nie różnia się absolutnie niczym poza wyglądem kryształów - kształtem, wielkoscia (kwestia uzytych naczyn, temperatury itp) oraz poziomem oczyszczenia ze smieci z syntezy o czym najbardziej swiadczy kolor - oczywiscie czystość moze mieć wpływ na klepliwosc, ale żeby faktycznie ktokolwiek - a szczególnie chlorozercy - mogli faktycznie poczuc różnice (FAKTYCZNIE - nie, ze ktos ci powie że to cmc jest najszybsze, weźmiesz jebniesz i przyznasz ze najszybsze, bo to w 99% przyapdkow zwykla sila sugestii) to musieliby porównywać normalne 3-cmc, takie jakie escobar ma, do jakiegoś brązowego gówna w kolorze panierki z KFC jakie można było dostać kiedyś za 8zł/g przy zakupie grama.
dosyć konkretnie napisane.
bo długo się zastanawiałam dlaczego trójki działają w różny sposób (w sensie lepiej lub gorzej). myślę że największy wpływ na jakość ma higiena podczas produkcji.
np. morfina, psylocybina czy choćby clonazepam mają ZAWSZE taki sam skład i zawsze działają identycznie - czy kupimy w aptece, ukradniemy ze szpitala czy dostaniemy od ciotki. co do 3cmc różnie bywa, mimo również identycznego wzoru i metod syntezy. wychodzi więc na to, że niektórzy kucharze to fleje , a innym czynnikiem może być złe przechowywanie.
-----
btw. ostatnie sorty Pablo to mieszanka z jakimś syfem który nie rozpuszcza się w wodzie. przynajmniej ja i kumpel takie dostaliśmy, w dodatku mokry i jakiś łatwo kruchliwy, mało kryształu, dużo piasku.
co znacznie zaniża jego jakość, no chyba że wezmę więcej. jeśli ktoś więc bierze i.v. to odradzam - dużo zachodu przy filtrowaniu.