Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Widoczność oceniania postów
23.10.2022, 14:16
Jak w tytule
Czy myślicie że dobrym pomysłem jest wprowadzenie zmiany w widoczności oceny , chodzi konkretnie o to żeby widoczność oceny ograniczała się do ilości łapek i obciąć informacje kto daną ocenę dał , dostęp do tego miała by tylko obsługa forum i ewentualnie osoby z daną reputacją lub rangą ewentualnie stażem .
Czy mogło by to załatwić sprawę nie potrzebnych afer
Wyglądało by to tak że widzimy licznik ale nie widzimy kto przyznał ocenę
Taka zmiana mogła by też wpłynąć na zwiększenie ilości ocen , na pewno jest takie grono użytkowników które wacha się przed daniem oceny negatywnej w obawie o hejt
Wiem że wielu z was ten pomysł mógłby się nie spodobać lub jeśli ktoś wcześniej zapodał podobną sugestie proszę o usunięcie Pozdro
Maniek @"PUDZILLA" Szyderca horsiiYalasek @"Kaja Buza" Beeniepatu kot_kreskowy Czarnahexx
Czy myślicie że dobrym pomysłem jest wprowadzenie zmiany w widoczności oceny , chodzi konkretnie o to żeby widoczność oceny ograniczała się do ilości łapek i obciąć informacje kto daną ocenę dał , dostęp do tego miała by tylko obsługa forum i ewentualnie osoby z daną reputacją lub rangą ewentualnie stażem .
Czy mogło by to załatwić sprawę nie potrzebnych afer
Wyglądało by to tak że widzimy licznik ale nie widzimy kto przyznał ocenę
Taka zmiana mogła by też wpłynąć na zwiększenie ilości ocen , na pewno jest takie grono użytkowników które wacha się przed daniem oceny negatywnej w obawie o hejt
Wiem że wielu z was ten pomysł mógłby się nie spodobać lub jeśli ktoś wcześniej zapodał podobną sugestie proszę o usunięcie Pozdro
Maniek @"PUDZILLA" Szyderca horsii
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki