Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
Mi się trafiło dzis ciemno pomaranczowe drobne kamyki i przezroczystych troszke.
Jebało chemią bardziej niz 2 miesiące temu.
Temat normalnie poklepal pomimo ze wczoraj nakurwialem chlory i jestem zmeczony po pracy. Inne osoby co próbowały tez w melanzu od paru dni to ciężko o obiektywną ocene .
Osoba ktora z nami jest na trzezwo mówi ze jestesmy troche porobieni.
Zreszta nagroda to nagroda i rozumiem ze raz sie trafia jak ze zdjęcia a raz takie jakby były troche juz leżały.
Ale chuj tam klepie.
Niedlugo za siano bedzie.
Wezme 2 osoby bez tolerki i napiszę się recenzję.
Faza powtarzalna taka subtelna,fajnie jest pogadac , wyjść do ludzi itd .
Przynajmniej u mnie wśród ludzi zajebiste ogarniecie do browarow i fajny stan. Choć niby lekko za słabo się wydaje ale to chyba kwestia za malych dawek w moim przecpanym umysle.
Nie robi ze mnie zoombie przypalowego.! Nie robi mi schiz jak schodzi!
Kichawke lekko zapycha ale mam zajechany nos i zatoki. Przez to część towaru może się nie rozpuszczac.
Dla doswiadczonych sniff polecam powyzej 200 mg
Oczy powiekszone.
Jebało chemią bardziej niz 2 miesiące temu.
Temat normalnie poklepal pomimo ze wczoraj nakurwialem chlory i jestem zmeczony po pracy. Inne osoby co próbowały tez w melanzu od paru dni to ciężko o obiektywną ocene .
Osoba ktora z nami jest na trzezwo mówi ze jestesmy troche porobieni.
Zreszta nagroda to nagroda i rozumiem ze raz sie trafia jak ze zdjęcia a raz takie jakby były troche juz leżały.
Ale chuj tam klepie.
Niedlugo za siano bedzie.
Wezme 2 osoby bez tolerki i napiszę się recenzję.
Faza powtarzalna taka subtelna,fajnie jest pogadac , wyjść do ludzi itd .
Przynajmniej u mnie wśród ludzi zajebiste ogarniecie do browarow i fajny stan. Choć niby lekko za słabo się wydaje ale to chyba kwestia za malych dawek w moim przecpanym umysle.
Nie robi ze mnie zoombie przypalowego.! Nie robi mi schiz jak schodzi!
Kichawke lekko zapycha ale mam zajechany nos i zatoki. Przez to część towaru może się nie rozpuszczac.
Dla doswiadczonych sniff polecam powyzej 200 mg
Oczy powiekszone.