Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
08.11.2022, 17:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2022, 17:30 przez kot_kreskowy.)
Nikt nie narzeka, każdy zadowolony tylko jeden ma jakieś pretensje...
Ja tam nie wiem, bo i.v. nie walę, ale jeśli chcesz trójkę walić po kablach to wydaje mi się aby pobrać 3cmc bandit.
To bardzo czysty temat, kryształ aż przeźroczysty jest. Też dosyć euforyczny. Miałem go w ręku i wiem o czym mówię.
Dlaczego też nie spojrzałeś na ostatnie opinie o pablo? Nie widziałeś zdjęć jakie ludzie zamieszczają? Na fotkach widać, że sort jest żółtawy, to chyba można wywnioskować, że może być lekko zanieczyszczony, nieprawdaż?
Nie każdy sort nadaje się do iv, nie wiem po co ta gównoburza z twojej strony.
Poza tym jaki kurwa wałek? Temat dostałeś?
A co do jakości sortu, to trzeba patrzeć na pojawiające się opinie i zawarte w nich zdjęcia.
Ja zawsze je zamieszczam.
Walę snif i oral, ale specjalnie dla Ciebie nie będę się kuł po kablach aby pan jaśnie hrabia wiedział czy jest spoko.
A żem się wkurwił teraz.😡
Ja tam nie wiem, bo i.v. nie walę, ale jeśli chcesz trójkę walić po kablach to wydaje mi się aby pobrać 3cmc bandit.
To bardzo czysty temat, kryształ aż przeźroczysty jest. Też dosyć euforyczny. Miałem go w ręku i wiem o czym mówię.
Dlaczego też nie spojrzałeś na ostatnie opinie o pablo? Nie widziałeś zdjęć jakie ludzie zamieszczają? Na fotkach widać, że sort jest żółtawy, to chyba można wywnioskować, że może być lekko zanieczyszczony, nieprawdaż?
Nie każdy sort nadaje się do iv, nie wiem po co ta gównoburza z twojej strony.
Poza tym jaki kurwa wałek? Temat dostałeś?
A co do jakości sortu, to trzeba patrzeć na pojawiające się opinie i zawarte w nich zdjęcia.
Ja zawsze je zamieszczam.
Walę snif i oral, ale specjalnie dla Ciebie nie będę się kuł po kablach aby pan jaśnie hrabia wiedział czy jest spoko.
A żem się wkurwił teraz.😡
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?