Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
08.11.2022, 21:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2022, 21:01 przez kot_kreskowy.)
Medellin85 No jasne,że Twoi kumple ponawiają zakupy bo Esco ma SZTOS sorty i każdy normalnie myślący chłop czy laska o tym wie i nikogo nie trzeba do tego przekonywać.
Takie są po prostu obiektywne fakty.
Kolego kambodża , piszesz, że na dłuższą metę 3cmc pablo rozwali organizm?
To przeczytaj sobie ten wątek od początku. Znajdziesz tam w chuj moich wpisów, bo trójkę pablo testuję po kilka razy w miesiącu począwszy od maja. Śmiało, sprawdź. Gwarantuję Ci, że znajdziesz co najmniej dwie moje opinie w każdym miesiącu. KURWA W KAŻDYM!
Dodam też do tego, że jestem starym dziadem bo mam 40 lat a trójka pablo jest jeszcze w stanie zrobić ze mnie małolata podczas ćpania, mogę ruchać całą kurwa noc, w między czasie tańczyć, by na koniec zwalić sobie gruchę przy filmach z Rocco, a Ty mi będziesz pieprzył, że ten sprzęt rozwala organizm?
Nie ośmieszaj się. To jedna z lepszych trójek.
Sniffem jest ogień, a oral to już wogule euforyczny ROZPIERDUL.
Wybaczcie mi tego posta, ale chłop mi rozpierdala zupełnie głowę🤯
Takie są po prostu obiektywne fakty.
Kolego kambodża , piszesz, że na dłuższą metę 3cmc pablo rozwali organizm?
To przeczytaj sobie ten wątek od początku. Znajdziesz tam w chuj moich wpisów, bo trójkę pablo testuję po kilka razy w miesiącu począwszy od maja. Śmiało, sprawdź. Gwarantuję Ci, że znajdziesz co najmniej dwie moje opinie w każdym miesiącu. KURWA W KAŻDYM!
Dodam też do tego, że jestem starym dziadem bo mam 40 lat a trójka pablo jest jeszcze w stanie zrobić ze mnie małolata podczas ćpania, mogę ruchać całą kurwa noc, w między czasie tańczyć, by na koniec zwalić sobie gruchę przy filmach z Rocco, a Ty mi będziesz pieprzył, że ten sprzęt rozwala organizm?
Nie ośmieszaj się. To jedna z lepszych trójek.
Sniffem jest ogień, a oral to już wogule euforyczny ROZPIERDUL.
Wybaczcie mi tego posta, ale chłop mi rozpierdala zupełnie głowę🤯
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?