Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
09.11.2022, 22:27
(09.11.2022, 19:03)dimiliki napisał(a): kambodża No to mogłeś od tego zacząć że nie wiesz kto przywalił w przysłowiowego huja
Wątpię w to żeby esco się coś pomyliło i jednemu Tobie wysłał hujowy sort 2 razy albo żeby coś tasował pomyśl logicznie
Mi czasami się z sortem takie dziwa działy, ale jak długo leżał w bardzo ciepłej temp.
Zamawiaj lepiej towar sam będziesz miał pewność !
Nie dziw się że się wkurwiłem bo z tym wałem wyjechałeś grubo a teraz dopiero piszesz że mogły w tym brać udział osoby trzecie
fakt, mogłem. tyle że dotąd nie dopuszczałem do siebie myśli, że wspólnik może w końcu zacząć mnie walić po rogach (tym bardziej, że wie iż czasem lubię zajebać po kanałach i do tego jeszcze czyszczę sort przed podaniem, zatemj nie odważył by się raczej tak głupio zrobić, wszak musiał wiedzieć że to się wyda).a że jeszcze tu i tam wspominane było że sort taki dziwny to miałem jeden obraz sytuacji i to podniosło mi ciśnienie. tym samym przepraszam, że naraziłem kolegę na nerwy.
zwracam honor również Escobarowi i Tobie kot_kreskowy _kreskowy, a używaczom forumowym za gównoburze. bez urazy.
chuj, pewnie już się nie dowiem jak było, ale zrobię jak pisze dimiliki - sam znów zacznę pobierać sorty.
spokojnego popoludnia