Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
skręt-objawy odstawienne i porady
12.11.2022, 16:26
2 tygodniowy ciąg na helu to jeszcze nie jest żadna tragedia, jeśli chodzi o skręta. Nawet nie wiem czy będą mu potrzebne jakieś środki przeciwbólowe. Jedna rzecz będzie mu potrzebna na 100%. Mianowicie coś na sen, bo bezsenność jest w jego przypadku gwarantowana i ona potrafi na skręcie doprowadzić człowieka do całkowitej załamki psychicznej (nawet bez tej bezsenności samopoczucie na mocnym skręcie jest takie, jak mniej więcej u osoby z depresją i myślami samobójczymi)
Także wg mnie najlepiej załatwić sobie jakieś benzo na sen + rolki do stosowania przez max kilka dni, żeby na większym "luzie" przejść ten trudny czas trwania skręta.
Ostatecznie może nic nie brać i nie wspomagać się podczas skręta. Dzięki temu poczuje porządnie skręta na właśnej skórzej i to będzie dobra lekcja i nauka do tego, aby w przyszłości nie dopuścić do skręta lub co jest jeszcze lepsze, czyli do całkowitego zrezygnowania z opioidów.
Także wg mnie najlepiej załatwić sobie jakieś benzo na sen + rolki do stosowania przez max kilka dni, żeby na większym "luzie" przejść ten trudny czas trwania skręta.
Ostatecznie może nic nie brać i nie wspomagać się podczas skręta. Dzięki temu poczuje porządnie skręta na właśnej skórzej i to będzie dobra lekcja i nauka do tego, aby w przyszłości nie dopuścić do skręta lub co jest jeszcze lepsze, czyli do całkowitego zrezygnowania z opioidów.