Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
17.11.2022, 19:22
daniel776 z tego co wiem, co wyczytałem do tej pory to pihp w tym sklepie była zawsze chwalona jako "kozacka" bez dwóch zdań, ale jak trafisz brązowy kryształ to jest naprawdę godny sławetnej uczuleniówki (No, że jest jebitna😎), nie wiem jak biały kryształ, nie wiem jak kreda, opisuję tylko na podstawie swojego doświadczenia z alfą właśnie brązową. 😊
Zawsze sobie powtarzam "Ty się Michnik nie wpier**łaj", nie wiem skąd to wziąłem i się nie wpierdzielam, ale taka rozkminka, czy jeśli te alfy są pod jakimś względem różne, to jest w przyszłości szansa, żeby podobnie jak CMC były w ofercie do wyboru różne rodzaje. Przyznaję, że ta brązowa to za bezcen była sprzedawana względem potencjału. (👁️🗨️👁️🗨️)
Oby Wam się Alfiarze! ❤️😁
Zawsze sobie powtarzam "Ty się Michnik nie wpier**łaj", nie wiem skąd to wziąłem i się nie wpierdzielam, ale taka rozkminka, czy jeśli te alfy są pod jakimś względem różne, to jest w przyszłości szansa, żeby podobnie jak CMC były w ofercie do wyboru różne rodzaje. Przyznaję, że ta brązowa to za bezcen była sprzedawana względem potencjału. (👁️🗨️👁️🗨️)
Oby Wam się Alfiarze! ❤️😁