29.11.2022, 00:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2022, 00:41 przez mati54.)
(07.11.2022, 17:28)dimiliki napisał(a): bardzo dobrze ujęte ja też jestem narkomanem i nie wpływam na otoczenie i mało kto o tym wgl wie
Poniekąd skoro nie zaniedbujesz obowiązków i nie jesteś szkodliwy dla otoczenia to możesz sobie walić ile wlezie wszystko dla ludzi ale mądrych, dla mnie właśnie zawsze stop jest w sytuacji gdzie np zaniedbuje cos ważniejszego jak praca no za cos trzeba żyć
(23.11.2022, 07:33)Dilleraaaa napisał(a): Złe samopoczucie bóle głowy,biegunka, nudności,wymioty
Problemy z krążeniem
Osłabienie organizmu,odczucie zmęczenia,agresja
Omamy,napady lęku, psychozy
Wahania nastroju poprzez pogorszenia stanu zdrowia psychicznego jak i fizycznego
Do zdania z omami wszystko idealnie opisane, mam wlasnie pytanie od czego zalezy ze niektore osoby maja te schizy czy jakies omamy a inne np ja nigdy, doslownie fizycznie ledwo na nogach moglem stac po dlugiej zabawie bez snu a mozg jakos zawsze byl spokojny za to wielu znajomych czesto z glowa mialo problemy i to nawet nie musieli byc po paru dobach bez snu a doslownie po paru godzinach zabawy, genetyka czy cos innego moze to powodowac ?