Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy umiarkowane spożywanie alkoholu rzeczywiście jest zdrowsze niż abstynencja?
06.12.2022, 07:37
UlalaKrewetka oczyszczająco
. Brawo Ty, każda forma jest lepsza od robienia z siebie ofiary do końca życia.
Z perspektywy czasu wszystko wygląda inaczej.
Bam nie oceniajmy a żadna ocena nie będzie nas dotykala. Równie dobrze 2 tygodnie melanżu może zniechęcić. Każdy sam podejmuje decyzje i powinien z pokorą brać za nie pełną odpowiedzialność.
Się odjebało ok, to już sie stało, dzisiaj jest ten dzień kiedy mogę stwierdzić co na chwile obecną jest dla mnie i dobrze mieć świadomość, ze jutro będą efekty tych decyzji. Jednocześnie warto nauczyć się nie oceniać (głównie siebie) , każdy ma prawo do własnej ścieżki.
. Brawo Ty, każda forma jest lepsza od robienia z siebie ofiary do końca życia.
Z perspektywy czasu wszystko wygląda inaczej. Bam nie oceniajmy a żadna ocena nie będzie nas dotykala. Równie dobrze 2 tygodnie melanżu może zniechęcić. Każdy sam podejmuje decyzje i powinien z pokorą brać za nie pełną odpowiedzialność.
Się odjebało ok, to już sie stało, dzisiaj jest ten dzień kiedy mogę stwierdzić co na chwile obecną jest dla mnie i dobrze mieć świadomość, ze jutro będą efekty tych decyzji. Jednocześnie warto nauczyć się nie oceniać (głównie siebie) , każdy ma prawo do własnej ścieżki.