Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozwój osobisty (audio/video)
08.12.2022, 23:55
@"Kaja Buza" Nie mam potrzeby bycia tu pogardliwym dla kogokolwiek. Tu jestem jak w domu i między swoimi i właśnie tutaj chcę być sobą.
To dzięki Waszym uwagom i sugestiom mogę spojrzeć na siebie z innej perspektywy, dostrzec to czego sam nie widzę i w razie potrzeby wprowadzać jakieś zmiany. Albo przynajmniej próbować się zmieniać.
Pogardliwym i nielubianym chujem chcę pozostać dla moich 'wspaniałych' sąsiadów. Najlepiej w promieniu kilometra😎
Taki dystans daje poczucie wolności i swego rodzaju bezpieczeństwa.
Poza tym to, co o mnie myślą sąsiady mam tak głęboko, że sam szatan boi się tam zaglądać.
Oni to zresztą doskonale wiedzą.
To dzięki Waszym uwagom i sugestiom mogę spojrzeć na siebie z innej perspektywy, dostrzec to czego sam nie widzę i w razie potrzeby wprowadzać jakieś zmiany. Albo przynajmniej próbować się zmieniać.
Pogardliwym i nielubianym chujem chcę pozostać dla moich 'wspaniałych' sąsiadów. Najlepiej w promieniu kilometra😎
Taki dystans daje poczucie wolności i swego rodzaju bezpieczeństwa.
Poza tym to, co o mnie myślą sąsiady mam tak głęboko, że sam szatan boi się tam zaglądać.
Oni to zresztą doskonale wiedzą.