Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
bo wal boli dupa
po pierwsze to nie powiedziałeś coś o esco tylko zaczołeś siać ferment i panikę na forum że esco pomylił kody do paczek gdzie sytuacje miałeś za chwile rozwiązaną i dostałeś za to bana NA NAGRODY NA MIESIĄC a nie całkowitego bana po czym olałeś to forum i poszedłeś na inne obrabiać dupe escobarowi odwracając kota ogonem ! i to wiedzą wszyscy co to czytali to tak dla jasności abyś dalej nie gadał głupot ! Minoł jakiś czas gdzie ban Na nagrody Ci się skończył przyszedłeś i zaczołeś wypisywać głupoty ! Nie wypowiadaj się za innych bo Beeniepatu to co robi robi tylko i wyłącznie z własnej inicjatywy za co dostają stosowne nagrody zasady są dostępne dla wszystkich i każdy jest zadowolony (każdy ma prawo do pisania postów w taki czy inny sposób ) tak samo jak i ja bo to widać i nikt mu za to ani mi nie płaci nawet nie prosi nie było takich rozmów z nikim więc to kolejna bzdura jaką wymyśliłeś nie wiem jak jest w przypadku horsii i ProducentRC niech się sami wypowiedzą ale podejrzewam że jest tak samo jak i z innymi czyli każdy robi to z własnej inicjatywy
Sory ale muszę to napisać bo przeginasz
Tym wpisem wyżej pokazałeś że tak naprawdę huj wie o co Ci chodzi i twoje pretensje uważam za bezsensowne
Próbujesz narobić zamieszania a i tak są tutaj jeszcze ludzie co wiedzą jaka jest prawda
@"PUDZILLA" nie mam do Ciebie nic i abyś mnie źle nie zrozumiał . wiem że próbujesz się wybielić dlatego zmieniłeś podejście ale skoro jest tutaj Ci tak naprawdę źle to po co tutaj wgl jesteś i jeszcze próbujesz oczerniać ludzi gdzie sam dojebałeś ! Widać ewidentnie jak wpuszczasz jad w to forum po co to robisz ?
Obsługa i nie tylko bo kilku forumowiczów znają tą historie i ich i tak samo mnie w huja nie zrobisz wbij sobie to do głowy .
Po za tym uważam Cię za naprawdę mądrego człowieka który ma obszerną wiedzę z zakresu rc i nie tylko za co szacun ale z tym tematem daj sobie już spokój i odpuść sobie
A i jeszcze jedno ! Gdybyś takie bzdury pisał na dopku już dawno dostał byś całkowitego bana więc nie pisz że nie ma wolności słowa bo jakoś obrabiasz dupę Maniek Admin i nie dostałeś jeszcze bana to tylko po to abyś to Ty wiedział że założenie forum się nie zmieniło
Sory ale muszę to napisać bo przeginasz
Tym wpisem wyżej pokazałeś że tak naprawdę huj wie o co Ci chodzi i twoje pretensje uważam za bezsensowne
Próbujesz narobić zamieszania a i tak są tutaj jeszcze ludzie co wiedzą jaka jest prawda
@"PUDZILLA" nie mam do Ciebie nic i abyś mnie źle nie zrozumiał . wiem że próbujesz się wybielić dlatego zmieniłeś podejście ale skoro jest tutaj Ci tak naprawdę źle to po co tutaj wgl jesteś i jeszcze próbujesz oczerniać ludzi gdzie sam dojebałeś ! Widać ewidentnie jak wpuszczasz jad w to forum po co to robisz ?
Obsługa i nie tylko bo kilku forumowiczów znają tą historie i ich i tak samo mnie w huja nie zrobisz wbij sobie to do głowy .
Po za tym uważam Cię za naprawdę mądrego człowieka który ma obszerną wiedzę z zakresu rc i nie tylko za co szacun ale z tym tematem daj sobie już spokój i odpuść sobie
A i jeszcze jedno ! Gdybyś takie bzdury pisał na dopku już dawno dostał byś całkowitego bana więc nie pisz że nie ma wolności słowa bo jakoś obrabiasz dupę Maniek Admin i nie dostałeś jeszcze bana to tylko po to abyś to Ty wiedział że założenie forum się nie zmieniło