Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dzial Preparaty Lecznicze
11.12.2022, 20:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2022, 20:31 przez voice.of.voiceless.)
Beeniepatu horsii Garnkowi, Proboszczowi, dekiemu, Alko, i wiele wiele innych reszte starej gwardi wyjaśniłem ocb, widocznie nigdy nie byliście na starym forum i wam odpowiada lizanie dup
nie bede dłużej tutaj klepał po plecach ieci i meneli, którzy rozpierdalają to forum od środku, a jak to odpowiada Adminowi, to dla mnie kest on jednym wielkim idiotą
porównajcie sobie hypka, bluelight lub inne zagraniczne forum do sropala
nie pozdrawiam was .!.
p.s a benkowi wyjasnilem na pw, ale on tez nie ma siły razem ze mną walczyć z tymi przyjebami
ps2 - wiecie czemu tu nie ma starej gwardii, bo odklejona armia zjebała to forum na życzenia hatfu admina, forum - czyli kolejna maszynka do robienia kasy
nie bede dłużej tutaj klepał po plecach ieci i meneli, którzy rozpierdalają to forum od środku, a jak to odpowiada Adminowi, to dla mnie kest on jednym wielkim idiotą
porównajcie sobie hypka, bluelight lub inne zagraniczne forum do sropala
nie pozdrawiam was .!.
p.s a benkowi wyjasnilem na pw, ale on tez nie ma siły razem ze mną walczyć z tymi przyjebami
ps2 - wiecie czemu tu nie ma starej gwardii, bo odklejona armia zjebała to forum na życzenia hatfu admina, forum - czyli kolejna maszynka do robienia kasy