Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
bo wal boli dupa
(12.12.2022, 07:33)Yalasek napisał(a): No właśnie w tym senk że do wszystkiego doszedłem sam i nikt mnie tego nie uczył Szyderca zachowaj jakiś szacunek bo znamy się już jakiś czas, i kilka razy ci pisałem czym się zajmuje w wolnych chwilach wiec kurw2 teraz nie udawaj tutaj małysza Po pijaku Xd bo ja cie szanuje... Oceniaj sobie innych, wyobraź sobie że jak szedłem za kimś w życiu to naprawdę w moim przypadku słabo to wyglądało zreztą sam soibie wyobraź mnie jak udaje koogś kim nie jestem pozdro ja cie szanuje nie mam zamiaru cie oceniać i pozdrów syna ponownie odemnie <3
Nie chodzi o udawanie mordo kogos , tylko po prostu mieć kogoś w zyciu jako przykład i isc tez w dobra strone. Np. Nie wiem lubisz grac w piłkę masz idola i starasz się być kiedys lepszy od niego.
(12.12.2022, 08:43)dimiliki napisał(a): Bez sensu gadka Yalasek chłop chce z siebie zrobić profesjonalistę oczernia sklep w którym najlepiej robi się zakupy a nie umie się przyznać do błędu jak sam na własne oczy widziałem i jeszcze pierdoli że tu jest syf a sam go robi o czym tu gadać Elite to on ma ale z klocków LEGO nic więcejTe 360° to była metafora ale najwidoczniej nie zrozumiałeś, po drugie nie bronie nikogo tylko wypowiedziałem się do napisanego postu jak byś znow nie zauważył. Jak ty mnie chcesz uczyć geometri zacznij myśleć i robic becel haha za nagrody taki jak szydi wtedy pogadamy kto wie ten wie
Szyderca ty to się najpierw naucz geometrii bo 360 to jest koło a nie druga strona a dopiero potwierdzaj bzdury które wypisuje