Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
(24.12.2022, 14:59)Shavet napisał(a):Panie Kocie Kreskowy napisałem jak wygląda sprawa czarno na białym, nie napisałem nic złego a tym bardziej bron boże coś nie zgodnego z realiami. Po to jest forum na które się wbiłem by rozmawiać. Nie jestem pomiotem Sergiusza żeby isc na drugie forum i tam udawac przyjaciela i kręcić aferę koperkowa, nie jestem zwolennikiem pucowania się V generalnie ma byc szacun w obie strony , na pytanie czy ktoś by byl zadowolony na moim miejscu trzeba odpowiedzieć sobie samemu, ja zostawiłem to bez komentarza. Pozdrawiam wesołych świąt życzę zarówno forumowiczą jak i V.
Siemasz.😁 No jasne - niby tak jak piszesz - opisałeś tylko zainstniały fakt. Jednak mi w tej całej sytuacji wyobraziła się taka akcja, że ja miałbym np. sieć restauracji "KAJA", w którą wkładam całe swoje serce i akurat jeden z kelnerów, w jednej z kilkuset restauracji na świecie miał gorszy dzień, bo tak bywa u nas Ludzi czasami, a ja bym musiał czytać publicznych, bądź co bądź ujmujących mojemu zaangażowaniu w sieć skarg, odnośnie mojej sieci, a nie osobistego zażalenia odnośnie obsługi w danej restauracji, żebym mógł dla przyszłych klientów na zapleczu zadbać o komfort posiłkowania.😀
I dochodzimy do tego, że mi jest niezręcznie przed tyloma zaufanymi klientami restauracji i przyszłymi klientami jak i jest mi odebrana szansa upomnienia danego kelnera na przyszłość zanim publicznie jest pisane o całej kuchni - ogólnie. Takie savoir-vivre wspólnych interesów moim zdaniem które tak czy siak warto zachować.😀 Jesteśmy dżentelmenami prawda?😎