Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
24.12.2022, 20:45
(24.12.2022, 16:06)fanfik napisał(a): O co chodzi że nie mogę napisać do escobara? Zupełnie jakby był nieaktywny email? A chcę mieć miłego sylwestra. Sami rozumiecie...
Nie rozumiem w czym problem. Może to wina Twojej poczty.
Ja korzystam z gmaila od lat i nie mam nigdy problemów.
Gekon oraz
Skoro już się pięknie zesraliście, to coś wam powiem.
Po pierwsze primo,
Jedyna dupa, w której trzymam palec, to moja własna, bo lubię samogwałty a Wam chuj do tego!
Po drugie primo,
Jestem z Escobar już tyle lat, że gdy On wysyła do mnie paki to maila wypisuje z pamięci, a ja jego politykę odnośnie kontaktu, paczek oraz reklamacji znam jak własną kieszeń, więc chyba mogę coś w tej kwesti powiedzieć.
Czy nie mogę??? Bo teraz to już sam nie wiem, czy się znam, czy jednak się nie znam.
Po trzecie primo,
Z tego co wynika z kontekstu, kolega
Jeśli prowadzisz obsługę setek klientów, nie ma opcji aby gdzieś nie popełnić błędu, największe i najlepsze sklepy internetowe dopuszczeją się większych błędów i nikt jakoś nie robi z tego specjalnie gnoju, tylko bierze formularz reklamacyjny i pisze BEZPOŚREDNIO do sklepu, że nie pasuje to czy to.
Pamiętajmy też,że w okersie przedświątecznym panuje natężenie zakupowe i ryzyko pomyłki rośnie adekwatnie do wzrostu zamówień.
Czy kolega
Bo ja ze swojej strony gdybym otrzymał 20 gieta zajebistego tematu, nie robiłbym jakiegoś większego problemu z zaczekaniem nawet do nowego roku na wyrównanie a znając escobara, nawet na coś extra za pomyłkę na magazynie.
Wtedy wstrzymuję się z opinią do czasu kontaktu ze sklepem oraz do momentu otrzymania wyrównania, ale składam reklamację tak, jak to zrobić się powinno - po dżentelmeńsku, prawda panie @"Kaja Buza" ?
Wtedy obie strony są zadowolone, a tak narobiłeś tylko niepotrzebnego gnoju, wkurwiłeś kota, to i dostałeś delikatny pocisk.
I tak, w takiej sytuacji będę bronił sklepu, bo nie zasłużył na takie traktowanie i nie jest to żadne lizanie dupy tylko konkretna i rzetelna argumentacja.
A pomijając wszystko, to że dostałeś miał to nie jest jakaś ujma do chuja, to nadal jest ten sam PEŁNOWARTOŚCIOWY temat w drobnym krysztale, więc nie przesadzaj.
Tyle ode mnie. I tak jestem samplożercą i dobrze mi z tym wy kurwa jebaki niedzielne😎
Wesołych świąt mordeczki🎄
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?