Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
25.04.2022, 17:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2022, 17:29 przez Alkopoligamia.)
Dobra pora by coś nasmarować. Ostatnią styczność z trójką miałam na początku roku i w sumie za wiele nie pamiętam bo było już za grubo ale do sedna xD Przygotowałam zawiniątko 300mg a później kreskę (nie wiem ile miała ale ilościowo były podobnie tak sądzę może się mylę ) Po około 35 min od zarzucenia zaczęłam czuć , że wchodzi poczułam przypływ ciepła i chęć na słuchanie muzyki. Stan taki trwał do godziny myślałam , że euforia pójdzie jeszcze troszeczkę w górę dlatego czekałam ze sniffem. Ten stan trwał do równej godziny więc stwierdziłam , że już nic się nie zmieni i czas na linie. Temat delikatny mało żrący. Po kresce euforia nie rosła pojawił się speed ,chęć na robienie czegokolwiek ale dało się usiedzieć. Cała zabawa trwała jakoś 2h (1h ładowania i 1h zabawy) Jestem fanką klefiku , emki ogólnie EUFORII więc może za dużo wymagam i za bardzo się zawodze. Pewnie ta recenzja nie ma za dużo spójności. WYBACZYCIE?
OCENA 6/10. Bardzo dziękuję za możliwość testu i do usłyszenia!
Dobra dodaje jeden punkt za brak zwały jako takiej i , że można w miarę normalnie zjeść po tym xD (Nie ma się apetytu ale nie jest najgorzej) +1
OCENA 6/10. Bardzo dziękuję za możliwość testu i do usłyszenia!
Dobra dodaje jeden punkt za brak zwały jako takiej i , że można w miarę normalnie zjeść po tym xD (Nie ma się apetytu ale nie jest najgorzej) +1
Robię kwa kwa jak kaczka