Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
02.01.2023, 17:38
Mi się już nie chce z Tobą gadać, ale jeszcze ostatnie słowo powiem.
Myślisz,że naciągamy opinie bo dostajemy za to nagrody? To znaczy, że jesteś autentycznie głupi.
Ja nie mam żadnego interesu, aby pisać naciągane opini, bo to jest szkodliwe zarówno dla nas jak i dla vendora. Jeśli sort jest słaby to trzeba vendorovi o tym jasno powiedzieć bo wtedy ma on szansę na wprowadzenie zmian i uzyskanie lepszych sortów.
Nie mam interesu wprowadzać kogokolwiek w błąd, bo jeśli będą dobre opinie o chujowym sorcie, to esco przekonany o zajebistości sortu, nadal będzie go pobierał, czym sami wpierdolimy się na minę.
Nie mam pojęcia co Ci nie pasuje w 3cmc pablo, być może jesteś ze swoim kolegą przyzwyczajony do sortów z innego labo, ale większość "tubylców" jest z sortów escobara bardzo zadowolona i ja też sobie je chwalę.
I jeszcze jedno. Nagrody nie definiują mojej postawy odnośnie escobara. To po prostu równy chłop i nie musi tego niczym udowadniać.Równie dobrze mógłbym napisać 20 postów w dziale słonia cze flighta, a i tak nagrodę bym otrzymał.
Włącz myślenie-to nie boli.
Pozdrawiam
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?