Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
Ja uważam że Escobar czy tu czy wcześniej na tamtym forum byl dla mnie liderem zdążały mu się gorsze tematy ale to juz nie jego winna jedno co zauważyłem np w moim przypadku po przejściu na to forum pąki lecą mi dłużej nie wiem czy kogo win a ale to jedyne co tu po psuło jak dla mnie że czas oczekiwania mam przynajmniej 9 dni i więcej a wcześniej maks 3 dni ale za to nadrabia jakością Aphip i alfy co cmc to nie mogę się wypowiedzieć bo 21 lat jak walę i nie nigdzie cmc co by wogle nam nie działało PS Mam pytanko do Escobar jak u niego Alfa bo cholera mam jeszcze Aphip i 2 /3 dni potrzebuje na opchniecie tego a boje się że zniknie tak jak Aphip bo Aphip zeszlo od renki i boje się teraz będzie to samo a alfa że zarazi od renki zniknie a celu wziąsc 100g
Paanie Escobar Alfą dotrzyma gdzieś do poniedziałku bo w poniedziałek bym 100g wziął na milion procent
Paanie Escobar Alfą dotrzyma gdzieś do poniedziałku bo w poniedziałek bym 100g wziął na milion procent