Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
11.01.2023, 09:03
Ja osobiście przeszedłem na RC ponieważ feta mnie męczyła. Bardzo długo siedzi to kurewstwo w organizmie. Następnego dnia są duże zjazdy!!! na które nic innego nie pomaga jak tylko kolejna kreska fety.
Dlatego znalazłem 3cmc i nep - towar który jest lepszy od fety.
3CMC = daje cudownego banana na twarzy, metabolizuje się bardzo szybko, nie ma zjazdu - a nawet jak robi się ciągi, to po jednej nocy, nie ma co brać więcej bo po po prostu nic a nic 3cmc nie działa.... Wiec robi się przerwę tydzień-dwa i wraca - ponownie WOW
Znajdź mi fetę która 150mg robi tak że latasz po pokoju z uśmiechem na twarzy, słuchasz muzyki z uśmiechem, nie spina mięśni, nie powoduje że zaciskają się tobie naczynia krwionośne - więc nie masz sinych rąk i nóg i nie ma kardiozwały ?
A nep ? NEP to feta doskonała, koka doskonała!
Dlatego znalazłem 3cmc i nep - towar który jest lepszy od fety.
3CMC = daje cudownego banana na twarzy, metabolizuje się bardzo szybko, nie ma zjazdu - a nawet jak robi się ciągi, to po jednej nocy, nie ma co brać więcej bo po po prostu nic a nic 3cmc nie działa.... Wiec robi się przerwę tydzień-dwa i wraca - ponownie WOW
Znajdź mi fetę która 150mg robi tak że latasz po pokoju z uśmiechem na twarzy, słuchasz muzyki z uśmiechem, nie spina mięśni, nie powoduje że zaciskają się tobie naczynia krwionośne - więc nie masz sinych rąk i nóg i nie ma kardiozwały ?
A nep ? NEP to feta doskonała, koka doskonała!