Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy
Maniek bardzo mnie cieszy taka postawa.
Uważam, że forum pod względem społeczności jaką zebraliśmy od czasów powstania (czasem społeczność bardziej zgraną, czasem mniej, wiadomo jak to bywa ) i treści na forum tj. informacji, raportów, rozkminek chemicznych, info o nowych RC, ciekawostek itd. - To tak już się rozrosło, że nie trzeba każdemu dawać na zachętę trójki klefa za byle barachło i wprowadzić selekcję - mam na myśli nagrody przyznawane na innych zasadch - po częsci wg. aktywności, ALE po dużej częsci wg. no dosłownie "dodania swojej cegiełki do forum" pisząc sensowne teksty, ciekawe posty, treści warte przeczytania.
Chcesz klefa? Wykaż się, zrób backflipa.
Uważam, że forum pod względem społeczności jaką zebraliśmy od czasów powstania (czasem społeczność bardziej zgraną, czasem mniej, wiadomo jak to bywa ) i treści na forum tj. informacji, raportów, rozkminek chemicznych, info o nowych RC, ciekawostek itd. - To tak już się rozrosło, że nie trzeba każdemu dawać na zachętę trójki klefa za byle barachło i wprowadzić selekcję - mam na myśli nagrody przyznawane na innych zasadch - po częsci wg. aktywności, ALE po dużej częsci wg. no dosłownie "dodania swojej cegiełki do forum" pisząc sensowne teksty, ciekawe posty, treści warte przeczytania.
Chcesz klefa? Wykaż się, zrób backflipa.
Wiadomości w tym wątku |
Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez horsii - 12.01.2023, 13:08
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez voice.of.voiceless - 12.01.2023, 13:10
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez DissoEnjoyer - 12.01.2023, 23:21
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez horsii - 13.01.2023, 00:48
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez Szyderca - 13.01.2023, 08:27
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez Czarnahexx - 13.01.2023, 12:19
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez Maniek - 13.01.2023, 16:38
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez Beeniepatu - 13.01.2023, 17:24
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez kot_kreskowy - 14.01.2023, 15:57
RE: Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy - przez horsii - 15.01.2023, 00:50
|