Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
16.01.2023, 18:17
@"olancucki"
Trochę mam już wpierdolone tych trójek od Esco, to ci powiem, bo widzę, że dopytujesz i tu i w innym dziale.
Przy dłuższym stosowaniu w maratonie kilkudniowym możesz odczuć lekkie nawarstwienie w nosie, ale dobre smarowanie lub "przedmuch" załatwiają sprawę.
Nie jest to jakoś bardzo uciążliwe dla nosa.
Czas działania ok godziny, ale to też od dawki trochę zależy.
Czy jest parcie? Tak średnio, nie jest to jakiś totalny nacisk na więcej.
Jadłem już trójki zdecydowanie bardziej naciskające na więcej.
Smak jest znośny, lajtowy. Zdecydowanie dużo lepszy niż np feta.
Czy warto dopłacać do Bandita? Przedewszystkim go nie ma więc to gdybanie o dupie maryny.
A tak wogule to widząc Twoje oczekiwania, bardzo mocno polecam Ci Cherry Coke👍
Wisienka jest na bazie 3cmc(obstawiam że na guzmanie) smak to jest mistrzostwo, zapach to samo, jest fajnie euforyczna i daję se dupę ogolić, że wpasuje się w Twoje oczekiwania i gusta
Polecam z całego serducha🔥
Trochę mam już wpierdolone tych trójek od Esco, to ci powiem, bo widzę, że dopytujesz i tu i w innym dziale.
Przy dłuższym stosowaniu w maratonie kilkudniowym możesz odczuć lekkie nawarstwienie w nosie, ale dobre smarowanie lub "przedmuch" załatwiają sprawę.
Nie jest to jakoś bardzo uciążliwe dla nosa.
Czas działania ok godziny, ale to też od dawki trochę zależy.
Czy jest parcie? Tak średnio, nie jest to jakiś totalny nacisk na więcej.
Jadłem już trójki zdecydowanie bardziej naciskające na więcej.
Smak jest znośny, lajtowy. Zdecydowanie dużo lepszy niż np feta.
Czy warto dopłacać do Bandita? Przedewszystkim go nie ma więc to gdybanie o dupie maryny.
A tak wogule to widząc Twoje oczekiwania, bardzo mocno polecam Ci Cherry Coke👍
Wisienka jest na bazie 3cmc(obstawiam że na guzmanie) smak to jest mistrzostwo, zapach to samo, jest fajnie euforyczna i daję se dupę ogolić, że wpasuje się w Twoje oczekiwania i gusta
Polecam z całego serducha🔥
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?