Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie są objawy zażywania narkotykow?
29.01.2023, 23:09
Nie wiem jak u Was, ale u w moim przypadku nie ma nic gorszego od rzucania kiepów. Strasznie męczący jest głód nikotynowy pod względem nie tylko fizycznym ale psychicznym. A zwłaszcza jak jeszcze wyciąga się po szluga po to aby "ukoić nerwy" w sytuacji stresowej, gdzie prawda jest taka, że to tylko efekt zamglenia, który nagle powraca. Potem jak rzucasz i znajdujesz się w sytuacjach silnie stresujących, aż ciśnie żeby zapalić.
Generalnie to co opisałem może się sprowadzać nawet do innych substancji, każdy sobie radzi, bądź radził jak tylko mógł. Jeszcze o tyle ciężko rzucić kiepy ze względu na to, że po prostu są legalne, pali się dla towarzystwa, zawsze znajdzie się okazja żeby zapalić. Bardzo niepotrzebne uzależnienie imo. A jak u Was? Próbował ktoś w ogóle z Was rzucić papierosy?
Generalnie to co opisałem może się sprowadzać nawet do innych substancji, każdy sobie radzi, bądź radził jak tylko mógł. Jeszcze o tyle ciężko rzucić kiepy ze względu na to, że po prostu są legalne, pali się dla towarzystwa, zawsze znajdzie się okazja żeby zapalić. Bardzo niepotrzebne uzależnienie imo. A jak u Was? Próbował ktoś w ogóle z Was rzucić papierosy?