Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE
Lifeisbrutal Czyli według ciebie, na forum na którym powinna odbywać się zdrowa dyskusja i wymiana poglądów (chociaż tutaj akurat ten temat dotyczy bardziej faktów niż subiektywnego postrzegania jakiejś kwestii), gdy jak ktoś napisze coś nieprawdziwego, czy mylącego, to (już nawet posuńmy się do stwierdzenia "dla dobra ogółu" bo ludzie potem czytają te posty i sie nimi mogą sugerować co do zażywana) zamiast wyprowadzić go z błędu -- mam go zablokować? To jest forum dyskusyjne a nie prywatny blog
widzę że kolega nie potrafi przyjmować krytyki nawet tej konstruktywnej jak w przypadku posta DissoEnjoyer. Gościu Ci wyjaśnił wszystko, co do twojego bardzo ogólnego stwierdzenia które samo w sobie jest bardzo mylące, nie nazwał cie głupkiem ani niczym podobnym, może lekko przyironizował, ale mimo to - a ty zamiast potraktować to normalnie, napisać że to oburzasz się i piszesz że jemu żal dupę ściska
Tak się podchodzi do konstruktywnej krytyki - https://dopal.org/showthread.php?tid=806...8#pid33118 - ten post, bo najbardziej mi zapadł w pamięć, bo niestety dużo jest ludzi którzy na poprawkę reagują oburzeniem, a tu wszystko wyszło kulturalnie i miło. Tak to powinno wyglądać na forach, a nie pIsanie że żal dupe ściska komuś, bo cię poprawił zwyczajnie 😂
nigga get real
ps. koniec offtopu. starczy, bo też nie ma o czym dyskutowac.
widzę że kolega nie potrafi przyjmować krytyki nawet tej konstruktywnej jak w przypadku posta DissoEnjoyer. Gościu Ci wyjaśnił wszystko, co do twojego bardzo ogólnego stwierdzenia które samo w sobie jest bardzo mylące, nie nazwał cie głupkiem ani niczym podobnym, może lekko przyironizował, ale mimo to - a ty zamiast potraktować to normalnie, napisać że to oburzasz się i piszesz że jemu żal dupę ściska
Tak się podchodzi do konstruktywnej krytyki - https://dopal.org/showthread.php?tid=806...8#pid33118 - ten post, bo najbardziej mi zapadł w pamięć, bo niestety dużo jest ludzi którzy na poprawkę reagują oburzeniem, a tu wszystko wyszło kulturalnie i miło. Tak to powinno wyglądać na forach, a nie pIsanie że żal dupe ściska komuś, bo cię poprawił zwyczajnie 😂
nigga get real
ps. koniec offtopu. starczy, bo też nie ma o czym dyskutowac.