Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Młodzież częściej bierze narkotyki, by „uciec przed problemami”
11.03.2023, 17:59
horsii Woda jest mokra.
A wiesz, żę u mnie cofa się do tyłu
No to klops... Nadchodzi ŚWIADOMOŚĆ
Intuicyjnie od jakiegoś czasu, czułem czytając te treści i dzieląc się nimi, że to jedna wielka ściema, ładnie brzmiące tytuły, mnóstwo błyszczyku, i lanie wody poprzez następne lanie wody... Coś było nie teges...
Dzięki chłopaki za zwracanie uwagi, za co jestem bardzo wdzięczny. Te forum jest Magiczne, a to zasługa NAS WSZYSTKICH. Poziom wiedzy - kosmiczny. Doradztwo V.I.P - wiedza poparta doświadczenie - bezcen.
Jeżeli tutaj trafiłeś to nie przez przypadek, coś Cię trapi, nie wiesz czegoś po prostu pytaj! Takie to proste.
Jedną z zasad którą się kieruje jest:
Masz dwoje uszu i jedne usta, używaj ich proporcjonalnie
Więc pytam i słucham
jakie WARTOŚCIOWE, CiIEKAWE, WARTE POLECENIUA strony, blogi, kanały YT słuchacie, kogo pozytywnie wystrzelonego polecacie, gdzie poszerzacie wiedze, co czytacie....
Piszcze także tych co nie polecacie.
W poszukiwaniu tajemnej wiedzy |Archiwum DOPAL|
Życie mamy jedno i lepiej zdobywać wiedzę mądrze, ucząc się na błędach innych... bo wtedy jest z GÓRKI NA PAZURKI.
Dzięki temu mamy więcej czasu na ŻYCIE
Jestem ZA by przesiać ten niewartościowy szum,
Człowiek całe życie się uczy.
Uczy się nawet ja się uczyć... oraz jak się oduczyć nauczonego (ach te nieprawdziwe wpojone schematy)
Wiedze na temat RC, narkotyków zdobywana przez bardzo krótki okres (dopiero roczkuje) w porównywaniu do doświadczenia - 20 lat... tak, tak...
Dzięki forum uczę się... nie tylko o dopalaczach... głównie uczę się wyrażać siebie!
Łączę kropki Pozdro pięcet
A wiesz, żę u mnie cofa się do tyłu
No to klops... Nadchodzi ŚWIADOMOŚĆ
Intuicyjnie od jakiegoś czasu, czułem czytając te treści i dzieląc się nimi, że to jedna wielka ściema, ładnie brzmiące tytuły, mnóstwo błyszczyku, i lanie wody poprzez następne lanie wody... Coś było nie teges...
Dzięki chłopaki za zwracanie uwagi, za co jestem bardzo wdzięczny. Te forum jest Magiczne, a to zasługa NAS WSZYSTKICH. Poziom wiedzy - kosmiczny. Doradztwo V.I.P - wiedza poparta doświadczenie - bezcen.
Jeżeli tutaj trafiłeś to nie przez przypadek, coś Cię trapi, nie wiesz czegoś po prostu pytaj! Takie to proste.
Cytat:PRZERYWNIK
Ktoś kiedyś powiedział:
- Proszę zadawać pytania. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
Na to jeden ze studentów:
- Co się stanie jeśli stanę obiema nogami na szynach tramwajowych, a rękoma chwycę się przewodu trakcji. Czy pojadę jak tramwaj?
Jedną z zasad którą się kieruje jest:
Masz dwoje uszu i jedne usta, używaj ich proporcjonalnie
Więc pytam i słucham
jakie WARTOŚCIOWE, CiIEKAWE, WARTE POLECENIUA strony, blogi, kanały YT słuchacie, kogo pozytywnie wystrzelonego polecacie, gdzie poszerzacie wiedze, co czytacie....
Piszcze także tych co nie polecacie.
W poszukiwaniu tajemnej wiedzy |Archiwum DOPAL|
Życie mamy jedno i lepiej zdobywać wiedzę mądrze, ucząc się na błędach innych... bo wtedy jest z GÓRKI NA PAZURKI.
Dzięki temu mamy więcej czasu na ŻYCIE
Jestem ZA by przesiać ten niewartościowy szum,
Człowiek całe życie się uczy.
Uczy się nawet ja się uczyć... oraz jak się oduczyć nauczonego (ach te nieprawdziwe wpojone schematy)
Wiedze na temat RC, narkotyków zdobywana przez bardzo krótki okres (dopiero roczkuje) w porównywaniu do doświadczenia - 20 lat... tak, tak...
Dzięki forum uczę się... nie tylko o dopalaczach... głównie uczę się wyrażać siebie!
Łączę kropki Pozdro pięcet