Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-FMA
2-FMA jest kozacki w chuj!
Przez niego w ogóle odstawiłem euforyki i ograniczyłem papierosy.
Jest łatwiej pod wpływem tej wersji dla się skupić i wykonywać jedną czynność.
Amfetamina jest realeseremm dopaminy oraz norepinefryny, częściowo hamuje też wychwyt zwrotny tych przekaźników.
Co jest bardzo wygodne to ze 2-FMA w ogóle nie przeszkadza w spanie, zaśnięciu.
Ja waliłem i dociagalem co 2h 30mg i było pięknie,ale lekko dały się we znaki przedawkowanie.
Jakieś drżenia mięśni, problemy z koordynacja. Ale w ogóle mi to nie przeszkadzało.
Musze ją zawsze mieć w swojej apteczce, aż na tyle polubiłem ten produkt i fluoryzowane stymulanty że zawsze muszę mieć je wszystkie.
W pracy kiedy zawsze pracuje 13h dwa dni pod rząd to fluorowanie amfetaminy mnie mega ratują.
Po spożyciu amfetaminy czuć że ogranicza apetyt powodując specyficzne nudności jak po amfetaminie.
Polecam suplementiwac NALT żeby dbać o odpowiednią ilość neuroprzekaźników, tak żeby lek prawidłowo działał.
W zależności od dawki 2-FMA w działaniu będzie przypominać: kofeinę, modafinil, metylofenidst albo metaamfetaminy.
Siemka forumowicze!
Jak najbardziej polecam dobre do pracy, nauki, motywacji.
Skupienia i koncentracji.
Przez niego w ogóle odstawiłem euforyki i ograniczyłem papierosy.
Jest łatwiej pod wpływem tej wersji dla się skupić i wykonywać jedną czynność.
Amfetamina jest realeseremm dopaminy oraz norepinefryny, częściowo hamuje też wychwyt zwrotny tych przekaźników.
Co jest bardzo wygodne to ze 2-FMA w ogóle nie przeszkadza w spanie, zaśnięciu.
Ja waliłem i dociagalem co 2h 30mg i było pięknie,ale lekko dały się we znaki przedawkowanie.
Jakieś drżenia mięśni, problemy z koordynacja. Ale w ogóle mi to nie przeszkadzało.
Musze ją zawsze mieć w swojej apteczce, aż na tyle polubiłem ten produkt i fluoryzowane stymulanty że zawsze muszę mieć je wszystkie.
W pracy kiedy zawsze pracuje 13h dwa dni pod rząd to fluorowanie amfetaminy mnie mega ratują.
Po spożyciu amfetaminy czuć że ogranicza apetyt powodując specyficzne nudności jak po amfetaminie.
Polecam suplementiwac NALT żeby dbać o odpowiednią ilość neuroprzekaźników, tak żeby lek prawidłowo działał.
W zależności od dawki 2-FMA w działaniu będzie przypominać: kofeinę, modafinil, metylofenidst albo metaamfetaminy.
Siemka forumowicze!
Jak najbardziej polecam dobre do pracy, nauki, motywacji.
Skupienia i koncentracji.
Wiadomości w tym wątku |
RE: 2-FMA - przez olenucki - 22.03.2023, 00:36
RE: 2-FMA - przez ProducentRC - 13.05.2023, 10:42
RE: 2-FMA - przez Mrs.Darkness - 13.05.2023, 11:03
RE: 2-FMA - przez ProducentRC - 13.05.2023, 11:24
|