Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Out of business 2k23
23.04.2023, 13:44
Do takiego wniosku doszedłem, że radzę wszystkim uzaleznionym, żeby w trzeźwości nie zaniedbywać swoich potrzeb. Z tego wynikają takie głupie pomysły jak przyćpanie na poprawę nastroju. Nie w ten sposób się leczy dołki - to zwyczajne regulowanie emocji uzywkami, czyli standardowy objaw uzaleznienia. 💉💉💉
Ja mimo wszystko chcę sobie jakąś wisienkę kiedyś zarzucić, ale:
- po pierwsze z jakiejś specjalnej okazji w sprzyjających okolicznościach i z fajnymi ludźmi,
- nie w tym roku, bo przy postanowieniach trzeba trwać,
- nie chcę żeby to było typowe nałogowe ćpansko polegające na zamulaniu w domu i zarzucaniu kolejnych dawek co godzinę.
Na terapii pracuję teraz na problemach z koncentracją i pamięcią, chociaż bardziej skupiam się na tej pierwszej. Ogolnie mozdzek mam zalatany dzięki terapii na nootropkach różnego rodzaju. 💊💊💊
Jestem szczęśliwy 💙
Ja mimo wszystko chcę sobie jakąś wisienkę kiedyś zarzucić, ale:
- po pierwsze z jakiejś specjalnej okazji w sprzyjających okolicznościach i z fajnymi ludźmi,
- nie w tym roku, bo przy postanowieniach trzeba trwać,
- nie chcę żeby to było typowe nałogowe ćpansko polegające na zamulaniu w domu i zarzucaniu kolejnych dawek co godzinę.
Na terapii pracuję teraz na problemach z koncentracją i pamięcią, chociaż bardziej skupiam się na tej pierwszej. Ogolnie mozdzek mam zalatany dzięki terapii na nootropkach różnego rodzaju. 💊💊💊
Jestem szczęśliwy 💙