Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
01.05.2022, 14:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.05.2022, 14:51 przez Mariusz Sanitariusz.)
(29.04.2022, 18:31)M100 napisał(a): Mariusz Sanitariusz
Na taką opinie czekałam serotonina zalewa. O jakich dawkach mowa ? Ja mam gotową lutownice z 320mg tego.
Pisałem to świeżo po kresce , dawkuję na oko zacząłem od jednego mniejszego kryształa i tak leciałem do końca, dwa większe oral mnie rozjebały do tego stopnia że nie widziałęm na oczy.
Escobar Moje pytanko czy wjechal jakis nowy sort teraz? bo Wydaje mi sie ze jest inny, lub poprostu na mnie tak dobrze zadziałał.
Małe strucie odczuwam jak na chlora, usnąłem . Jak napisałem ten post , to następnego dnia sie ocknąlem wieczorem.
Czas zapierdala jak TORPEDA!
Dziękuje EL PATRON za możliwość testowania odczynnika!
Z Fartem
24H Fazy lekko miałem na tym, od 19 piątku do tej samej godziny następnego dnia, miałęm sie z kimś ustawić, czekałem do 00:00 tak pamiętam , a ktoś napisał 0:15 ale mnie już zabardzo odcięło nawet facebooka nie włączałem, zajebiście sie po tym rysuje, muzyki słucha , buch do tego to poezja, ale teraz zapalilem na zejściu (przepał po kanna osmolilem do białej rury ze nie mam juz nic ) Co pomogło myśle w zaśnieciu bo zasnąłem i obudzilem sie , odmózdza to bardzobardzobardzo dobrze.
Nastepnym razem mysle ze z kims przetestuje . ktoś mi musi pomóc to zjeść mniej sie potruję i wogóle.
Tymrazem bez fotek produktu, dodam następnym razem nie miałem jak zrobić, za to w miare szczegółowa i szczera opinia.