Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
skręt-objawy odstawienne i porady
Ja już przeżyłem skręty po oxy i tramalu,jest to kurestwo które nie da się porównać do zejścia po stimach,nawet po cięgiu na nich tygodniowych.
Skrętka wypierdala mózg, złe myślenie nasila się i lęki żeby ruszyć do sklepu.
Samopoczucie,nie pozwolą pozytywnie pomyśleć,zwłaszcza że samopoczucie tj przy ciężkiej grypie przykuwa do łóżka,bo nie ma siły nawet żeby znaleźć energię na nic kompletnie.
Dla mnie ratunek to clonozepam 2mg x5szt na start.
Zależnie jak daje sobie radę że skrętką to dorzucam kolejne 6mg,byle do wieczoru dać rady.
Wyczulony zmysł węchu jest tak podkręcony że idzie się zbeltać na sam smród szlugòw,i innych zapachów.
Clonozepan to dla mnie złoty środek na skrętki,a benzo nie zażywam dla przyjemności,tylko na stany awaryjne jak właśnie skrętki,bez tego to ciężko widzę walczyć skutkami odstawiennymi.
Skrętka wypierdala mózg, złe myślenie nasila się i lęki żeby ruszyć do sklepu.
Samopoczucie,nie pozwolą pozytywnie pomyśleć,zwłaszcza że samopoczucie tj przy ciężkiej grypie przykuwa do łóżka,bo nie ma siły nawet żeby znaleźć energię na nic kompletnie.
Dla mnie ratunek to clonozepam 2mg x5szt na start.
Zależnie jak daje sobie radę że skrętką to dorzucam kolejne 6mg,byle do wieczoru dać rady.
Wyczulony zmysł węchu jest tak podkręcony że idzie się zbeltać na sam smród szlugòw,i innych zapachów.
Clonozepan to dla mnie złoty środek na skrętki,a benzo nie zażywam dla przyjemności,tylko na stany awaryjne jak właśnie skrętki,bez tego to ciężko widzę walczyć skutkami odstawiennymi.