Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
3CMC Lemon to 3CMC Mirror który zmienił strukture (wysechł) i pożółkł ciut. Już w starym temacie mirrora można było zauważyć opinie, że jedna osoba dostaje żółto przeroczyste mokrawe kryształy a ktoś suche żółte ja byłem w tej drugiej grupie bo zawsze dostawałem te żółte i suche i nikt nie narzekał.
Ja osobiście nie próbowałem (lemona) ale mowiono mi, że przeważa duży speed i robi dobry bałagan na strychu aktywny juz po pierwszej linii no i mocny rush dopaminowy
A wszem i wobec wiadomo, że mirror to jeden z najlepszych produktów był i myśle, że nic zbytnio się nie zmieniło, ale każdy niech sprawdzi sam
na 3 stronie w temacie mirrora kot_kreskowy dodał właśnie fote tak jak wygląda teraz "lemon"
i w sumie zajebistą recke wraz z oceną 9.5/10
Ja osobiście nie próbowałem (lemona) ale mowiono mi, że przeważa duży speed i robi dobry bałagan na strychu aktywny juz po pierwszej linii no i mocny rush dopaminowy
A wszem i wobec wiadomo, że mirror to jeden z najlepszych produktów był i myśle, że nic zbytnio się nie zmieniło, ale każdy niech sprawdzi sam
na 3 stronie w temacie mirrora kot_kreskowy dodał właśnie fote tak jak wygląda teraz "lemon"
i w sumie zajebistą recke wraz z oceną 9.5/10