Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MPA
Metiopropamina ( MPA ) jest strukturalnym analogiem metamfetaminy opartym na pierścieniu tiofenowym , zgłoszonym pierwotnie w 1942 roku.
[1] Pod względem chemicznym nie jest fenetylaminą ani amfetaminą i nie jest też ich funkcjonalnym analogiem .
Pierwotnie pojawił się w sprzedaży publicznej w Wielkiej Brytanii w grudniu 2010 r. jako „substancja chemiczna badawcza” lub „legalny haj”, ostatnio pod nazwą Blow. [2] Ma ograniczoną popularność jako stymulant rekreacyjny.
Piękny stim, który znam z Władzia od Pana Kolekcjonera. Mieszany chyba z kofeiną.
COŚ PIĘKNEGO.
Chyba już nigdzie nie kupisz, a szkoda.
Dla mnie to taka mieszanka koksu z amf z euforykiem jakimś i extazy.
Ktoś ma inne zdanie, to się myli
Zapraszam do opini. Zwłaszcza interesowałaby mnie opinia osób które miały czyste MPA.
Ta platykietka przywołuje czar tamtych czasów...
[1] Pod względem chemicznym nie jest fenetylaminą ani amfetaminą i nie jest też ich funkcjonalnym analogiem .
Pierwotnie pojawił się w sprzedaży publicznej w Wielkiej Brytanii w grudniu 2010 r. jako „substancja chemiczna badawcza” lub „legalny haj”, ostatnio pod nazwą Blow. [2] Ma ograniczoną popularność jako stymulant rekreacyjny.
Piękny stim, który znam z Władzia od Pana Kolekcjonera. Mieszany chyba z kofeiną.
COŚ PIĘKNEGO.
Chyba już nigdzie nie kupisz, a szkoda.
Dla mnie to taka mieszanka koksu z amf z euforykiem jakimś i extazy.
Ktoś ma inne zdanie, to się myli
Zapraszam do opini. Zwłaszcza interesowałaby mnie opinia osób które miały czyste MPA.
Ta platykietka przywołuje czar tamtych czasów...
Wiadomości w tym wątku |
MPA - przez Kajabuza - 03.05.2022, 20:03
RE: MPA - przez Beeniepatu - 04.12.2022, 16:31
|