Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są?
12.06.2023, 19:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2023, 19:37 przez Wargod2633.)
Uderz w stół no to jestem😉 Jak juz pewnie niektorzy zauważyli zdaza mi sie pierdolnac coś z dupy nic nie wnoszącego, samemu sobie zaprzeczyć ani to próba błyszczenia czy braku szacunku do kogokolwiek ( przyzwyczaj sie lub blokuj) sam postow nie mogę usunąć 🤣ALE taki sampler to ma dopiero charakter Molestowanie V o probki(to juz brak szacunku do siebie) a juz na podstawie tego 0,5 medrkowanie na forum no to juz brak szacunku dla innych forumowiczów ci którzy zeby zjedli w tym temacie i wcale sie dziwie ze jest wkurw i nagonka. Sposób na życie sobie znaleźli to pewnie ci sami co każdego miesiąca pod Mopsem stoją 😂. Mnie to chuj jasny by trafił z takim testowaniem, chce spróbować biorę min 2 jak nie podejdzie to i tak zjjem na końcu 😮💨 i po tych 2 to już myślę że coś tam powiedzieć można a tak po tym samplu mordę obetrzec i siedzieć cicho no bo co więcej. Jak widać samplowanie nie jest dobrze odbierane i wkurwia tych co mają jakąś wiedzę. Podsumowując: Samplarze wszelkiej maści japa i do diury a jak weszło w krew to po cichu żeby oka nie wkurwiało...
Słowo na poniedziałek hehe
Z innej beczki kiedy będzie zlot użytkowników dopal?
(12.06.2023, 19:31)Wargod2633 napisał(a): Uderz w stół no to jestem😉 Jak juz pewnie niektorzy zauważyli zdaza mi sie pierdolnac coś z dupy nic nie wnoszącego, samemu sobie zaprzeczyć ani to próba błyszczenia czy braku szacunku do kogokolwiek ( przyzwyczaj sie lub blokuj) sam postow nie mogę usunąć 🤣ALE taki sampler to ma dopiero charakter Molestowanie V o probki(to juz brak szacunku do siebie) a juz na podstawie tego 0,5 medrkowanie na forum no to juz brak szacunku dla innych forumowiczów ci którzy zeby zjedli w tym temacie i wcale sie dziwie ze jest wkurw i nagonka. Sposób na życie sobie znaleźli to pewnie ci sami co każdego miesiąca pod Mopsem stoją 😂. Mnie to chuj jasny by trafił z takim testowaniem, chce spróbować biorę min 2 jak nie podejdzie to i tak zjjem na końcu 😮💨 i po tych 2 to już myślę że coś tam powiedzieć można a tak po tym samplu mordę obetrzec i siedzieć cicho no bo co więcej. Jak widać samplowanie nie jest dobrze odbierane i wkurwia tych co mają jakąś wiedzę. Podsumowując: Samplarze wszelkiej maści japa i do diury a jak weszło w krew to po cichu żeby oka nie wkurwiało...
Słowo na poniedziałek hehe
Z innej beczki kiedy będzie zlot użytkowników dopal?
ByleJaki