Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Lemon - Opinie o produkcie
12.06.2023, 21:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2023, 21:09 przez voice.of.voiceless.)
jeżeli ktoś bierze moje recenzje, jako punkt odniesienia do swoich potrzeb, to specjalnie dla tych piszę ten post, a więc - ciężko stwierdzić cos po fotce od ziomeczka wyzej, ale to co zostalo przedstawione w tylu informacjach pozwala mi myslec, ze to co ja mialem to jest coś z gatunku a'la mirror (escobar - 3cmc mirror opinie - 2 strona)
miałem ten sort w rekach dwa tygodnie temu, duze kamienie, z zoltym nalotem, po 48h w torbie troche spomarańczowiałym, przez samare nie czuc zadnej silnej powoni, na mocy nie ubyło jak w przypadku mirrora (aczkolwiek bez zgłoszeń) i w przeciwieństwie do niego, po kilkudziesięciu godzinach w warunkach pokojowych bez większych zmian wizualnych/fizycznych
działanie zbliżone do mirrora, 60/40 rush/stim ja nie testowałem
miałem ten sort w rekach dwa tygodnie temu, duze kamienie, z zoltym nalotem, po 48h w torbie troche spomarańczowiałym, przez samare nie czuc zadnej silnej powoni, na mocy nie ubyło jak w przypadku mirrora (aczkolwiek bez zgłoszeń) i w przeciwieństwie do niego, po kilkudziesięciu godzinach w warunkach pokojowych bez większych zmian wizualnych/fizycznych
działanie zbliżone do mirrora, 60/40 rush/stim ja nie testowałem