Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nagrody za aktywność
24.06.2023, 02:21
Tak kurwa.
Wystarczy nam ten kamień, co go pchamy przez lata niczym Syzyf.
Plag egipskich nam nie trzeba
Ej, nie doceniłem przesłania.
Robimy to😂
Tylko co jeśli biblia otworzy się akurat w momencie, kiedy to Mojżesz przeprowadzał Izraelitów przez Morze Czerwone 😁
Oczami wyobraźni już widzę kilku ćpunów stojących na waleta na plaży we Władku wciągających Hexen, po czym swymi nabrzmiałymi maczugami tną fale na pół krzycząc: rozstąp się😎
-kurwa, to nie działa, robimy coś nie tak
- zamknij mordę, widziałem na filmie, że działa! Musimy napierdalać laskami mocniej i głośniej krzyczeć! Jakiś Mojżesz kilka tysięcy lat temu przeszedł, to i my przejdziemy! Jesteśmy szamanami dwudziestego pierwszego wieku! Walić Hexen i napierdalać głośniej!
Będziemy jak Bruce wszechmogący
Albo co jeśli biblia otworzy się tam, gdzie Jezus zmartwychwstał?
Kogo kurwa ukrzyżujemy?
Kto odegra rolę Marii Magdaleny a kto Poncjusza?
Tak wiele pytań a tak mało odpowiedzi...😂😂😂
Ale ze mnie debil, Syzyf to przecież niebiblijne. To jebana mitologia 🤦
Wystarczy nam ten kamień, co go pchamy przez lata niczym Syzyf.
Plag egipskich nam nie trzeba
Ej, nie doceniłem przesłania.
Robimy to😂
Tylko co jeśli biblia otworzy się akurat w momencie, kiedy to Mojżesz przeprowadzał Izraelitów przez Morze Czerwone 😁
Oczami wyobraźni już widzę kilku ćpunów stojących na waleta na plaży we Władku wciągających Hexen, po czym swymi nabrzmiałymi maczugami tną fale na pół krzycząc: rozstąp się😎
-kurwa, to nie działa, robimy coś nie tak
- zamknij mordę, widziałem na filmie, że działa! Musimy napierdalać laskami mocniej i głośniej krzyczeć! Jakiś Mojżesz kilka tysięcy lat temu przeszedł, to i my przejdziemy! Jesteśmy szamanami dwudziestego pierwszego wieku! Walić Hexen i napierdalać głośniej!
Będziemy jak Bruce wszechmogący
Albo co jeśli biblia otworzy się tam, gdzie Jezus zmartwychwstał?
Kogo kurwa ukrzyżujemy?
Kto odegra rolę Marii Magdaleny a kto Poncjusza?
Tak wiele pytań a tak mało odpowiedzi...😂😂😂
Ale ze mnie debil, Syzyf to przecież niebiblijne. To jebana mitologia 🤦
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?