Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Out of business 2k23
"Aktualizacja - wróciłem do amisulprydu. Objawy depresyjne to jedna sprawa, najwyraźniej u mnie lek wykazywał jeszcze drugie działanie związane z oddzialywaniem na receptory dopaminowe - wyłączał absolutnie głód narkotykowy. Sulpiryd na bank się stosuje w uzaleznieniach, także ami podejrzewam tak samo.
Po konsultacji z terapeutką zdecydowałem o powrocie do leku i zobaczymy, czy dalej będzie kusić na cherry 🙈🙈
Receptorki najwyraźniej wciąż są do wyrównania 🐥"
Także NIE MA ĆPANIA 🐷
Post z tematu Amisulpryd.
No i tu jest wyraźnie zaznaczone, kiedy i dlaczego rozpoczął się mój nawrót. Trzeba pilnować dopaminki i tyle. Odstawienie nagle ami spowodowało problemy i już miesiąc później byłem nadźgany.
Bardzo dobrze, że tu dużo pisałem o lekach xD
Po konsultacji z terapeutką zdecydowałem o powrocie do leku i zobaczymy, czy dalej będzie kusić na cherry 🙈🙈
Receptorki najwyraźniej wciąż są do wyrównania 🐥"
Także NIE MA ĆPANIA 🐷
Post z tematu Amisulpryd.
No i tu jest wyraźnie zaznaczone, kiedy i dlaczego rozpoczął się mój nawrót. Trzeba pilnować dopaminki i tyle. Odstawienie nagle ami spowodowało problemy i już miesiąc później byłem nadźgany.
Bardzo dobrze, że tu dużo pisałem o lekach xD