Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
01.07.2023, 06:25
Przetestowane!
3CMC pablo
zdjęcie
Kamyki strzelają pod kartą znośnie temat wygląda bardzo dobrze jak dobry kris
po 200 mg dawce czuć euforie i kop do działania oraz mocne libido :o
po większej dawce 300 mg trzęsą się już ręce oraz lecą łzy po aplikacji tak samo odczuwam tutaj takie wysokie lidibo oraz chęc do działania
posprzątałem pokój wyszedłem na balkon no ogólnie w lustrze widać żem porobiony jak ruski czołg
chęć na dorzutkę duża więc co chwile dorzucane po 6 sniffie czuć obniżenie efektów tak więc zwiększyłem dawki
poszedł jeden oral - bardzo przyjemne subtelne wejście już po 12 minutach czuć to co przy sniffie jednak działa dużo dużo dłużej do 40 minut nawet dlatego polecam oral niestety kończy się już worek więc tyle mi pozostało - 3 snifffy napewno zamówie kolejną pakę z tą trójeczką?
60-40 eufo speed
9,5/10
po przerobionym worku czuje tak mocnej trójki czuję obciążenie na głowie ale damy radę benzo pod ręką coś znajdę w szafce uff
Dzięki Escobar za tak mocną trójkę niedługo wracam po kolejne zamówienie.
Dzięki
3CMC pablo
zdjęcie
Kamyki strzelają pod kartą znośnie temat wygląda bardzo dobrze jak dobry kris
po 200 mg dawce czuć euforie i kop do działania oraz mocne libido :o
po większej dawce 300 mg trzęsą się już ręce oraz lecą łzy po aplikacji tak samo odczuwam tutaj takie wysokie lidibo oraz chęc do działania
posprzątałem pokój wyszedłem na balkon no ogólnie w lustrze widać żem porobiony jak ruski czołg
chęć na dorzutkę duża więc co chwile dorzucane po 6 sniffie czuć obniżenie efektów tak więc zwiększyłem dawki
poszedł jeden oral - bardzo przyjemne subtelne wejście już po 12 minutach czuć to co przy sniffie jednak działa dużo dużo dłużej do 40 minut nawet dlatego polecam oral niestety kończy się już worek więc tyle mi pozostało - 3 snifffy napewno zamówie kolejną pakę z tą trójeczką?
60-40 eufo speed
9,5/10
po przerobionym worku czuje tak mocnej trójki czuję obciążenie na głowie ale damy radę benzo pod ręką coś znajdę w szafce uff
Dzięki Escobar za tak mocną trójkę niedługo wracam po kolejne zamówienie.
Dzięki