Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
notatka po tripie - LSD a ostateczne rozwiązanie kwestii cierpienia
03.07.2023, 13:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.07.2023, 13:35 przez voice.of.voiceless.)
rzeczywiście, mocna faza na kwasie jest odzwierciedleniem naszych snów na jawie
a sny są odzwierciedleniem....
właśnie
guru nie jestem, ale nie czuję potrzeby walenia psychodelików, gdy wziąłem pierwszy raz blotter, wtedy czułem, że muszę(!) wziąć następny, aby dowiedzieć się więcej. Skoro nie czuje potrzeby brania psychodelików, to czuję, że więcej wiedzieć nie muszę, wystarczy to co mam, aby praktykować dobrą Dhammę
a sny są odzwierciedleniem....
właśnie
guru nie jestem, ale nie czuję potrzeby walenia psychodelików, gdy wziąłem pierwszy raz blotter, wtedy czułem, że muszę(!) wziąć następny, aby dowiedzieć się więcej. Skoro nie czuje potrzeby brania psychodelików, to czuję, że więcej wiedzieć nie muszę, wystarczy to co mam, aby praktykować dobrą Dhammę
Wiadomości w tym wątku |
notatka po tripie - LSD a ostateczne rozwiązanie kwestii cierpienia - przez voice.of.voiceless - 01.07.2023, 01:39
RE: notatka po tripie - LSD a ostateczne rozwiązanie kwestii cierpienia - przez kot_kreskowy - 03.07.2023, 13:30
RE: notatka po tripie - LSD a ostateczne rozwiązanie kwestii cierpienia - przez voice.of.voiceless - 03.07.2023, 13:35
RE: notatka po tripie - LSD a ostateczne rozwiązanie kwestii cierpienia - przez Xumbi - 10.07.2023, 18:44
|