Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
EDU - Opinie o produkcie
(11.07.2023, 17:16)majk RC kson napisał(a): dzieki za rade kot kreskowy. przyjme odrobine jak poczuje zero kompletne to wyrzuce. ladowanie wiecej moze byc niebezpieczne nawet jak nie poczuje nic w tym danym momencie. pudzilla nie moge powiedziec, bo nie ma u was tego sklepu, a sprzedaje on tez inne rzeczy ktore sa w sklepach z waszego forum i jakos tak nie chce po prostu, ale nie rccristals.
Zacznij od 5mg i odczekaj 24h. Jeśli się nic nie stanie wrzuć 10mg. Itd
Te substancje nie gryzą. To w większości dość mocne stymulanty z niskim dawkowaniem i długim czasem działania.
Gdyby były godne uwagi to nikt by nie wracał do HEX-enu a nepy i inne stepy by wypadly z obiegu.
Btw bądźmy poważni, sklep kupuje reklamę ale to Ty musisz podejmować decyzje czy dana substancje brać czy nie brać.
(12.07.2023, 04:31)majk RC kson napisał(a): znalazlem jeszcze na "szarym" taki watek wklejam tresc: Dimethylpentylon bk-DMBDP aka BU
1-(1,3- benzodioksol-5-ilo) -2-(dimetyloamino )-1 - pentanon , monochlorowodorek
Numer CAS
17763-13-2
Jedyny komentarz jaki mi przychodzi do głowy to : XD
coraz bardziej sie tego boje
Ja to zakładałem. Amerykanie to wykryli jako BU i u nich Dimetylpentylon podpisują BU.
Jako ciekawostkę powiem, że bardzo długo Dimetyle nie działały
https://drugs.tripsit.me/dimethylone
I ja długo obstawiałem, że jako Dipentylon lata coś aktywnego ale znalazłem publikacje gdzie Dipentylon opisano jako ubogi kuzyn pentylonu.