Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nie jestem Kurwa kajabuza
19.07.2023, 16:44
Git🤘
Ten zjebKajabuza to już jest tu totalnie skończony. Dziesiątki różnych kont pozakładane, ostrzeżenia, prośby, tłumaczenia, bany, unbany a na końcu dostał akceptowanie postów.
Gdy rozpętała się wojna totalna miedzy nim a @"PUDZILLA" , myślałem że pudzilson przesadza, że to kajabuza ma słabszy okres czy coś i nawet trochę go broniłem na początku, ale im dalej w las tym więcej zacząłem dostrzegać...
Kurwa, jaki byłem naiwny to aż mi wstyd.
Ten człowiek to manipulant z pierwszej ligi. Wszystko musi się kręcić wokół niego. Pępek świata pierdolony.
Pudzilla to nawet myślał że ja się z nim wafelkowałem, bo faktycznie mogło to tak z boku wyglądać, lecz nigdy tak nie było.
Ja do każdego podchodzę po prostu normalnie, tak jakbym sam chciał być traktowany i z każdym staram się żyć w zgodzie.
Ech... Szkoda gadać.
Marnowałem tylko swój czas. Taka smutna prawda.
Dzisiaj jajabuza to majkel dżekson XD
Kim będzie jutro, czas pokaże.
Prawda paniemajk RC kson ?
Ten zjeb
Gdy rozpętała się wojna totalna miedzy nim a @"PUDZILLA" , myślałem że pudzilson przesadza, że to kajabuza ma słabszy okres czy coś i nawet trochę go broniłem na początku, ale im dalej w las tym więcej zacząłem dostrzegać...
Kurwa, jaki byłem naiwny to aż mi wstyd.
Ten człowiek to manipulant z pierwszej ligi. Wszystko musi się kręcić wokół niego. Pępek świata pierdolony.
Pudzilla to nawet myślał że ja się z nim wafelkowałem, bo faktycznie mogło to tak z boku wyglądać, lecz nigdy tak nie było.
Ja do każdego podchodzę po prostu normalnie, tak jakbym sam chciał być traktowany i z każdym staram się żyć w zgodzie.
Ech... Szkoda gadać.
Marnowałem tylko swój czas. Taka smutna prawda.
Dzisiaj jajabuza to majkel dżekson XD
Kim będzie jutro, czas pokaże.
Prawda panie