Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tripy - Najgorsze przezycia
07.05.2022, 03:59
Buch "Czeszącego Grzebienia" w czasach delegalu w 2015r.
Wówczas vendorzy pozbywali się z magazynów delegalizowanych substancji, więc wpierdalali m.in. do maczan nawet 5-krotnie więcej aktywnego środka, niż mieli to w zwyczaju robić przez poprzednie lata. Stężenie AM-ki w "Grzebieniu" omal mnie nie zabiło, a wzięłam tylko jednego, płytkiego bucha.
Wtedy pierwszy i ostatni raz moje życie przeleciało mi przed oczami.
Był to pierwszy i ostatni kontakt z wszelkimi wynalazkami do palenia.
Do dziś mam gęsią skórkę na samą myśl o tym felernym wieczorze.
Cieszę się jedynie z faktu, że nikogo innego tym nie poczęstowałam, a ja zwyczajnie jakoś przeżyłam tę krótką, aczkolwiek kurewsko ciężką "fazę".
Żyję, ale miałam chyba sporo szczęścia.
Wówczas vendorzy pozbywali się z magazynów delegalizowanych substancji, więc wpierdalali m.in. do maczan nawet 5-krotnie więcej aktywnego środka, niż mieli to w zwyczaju robić przez poprzednie lata. Stężenie AM-ki w "Grzebieniu" omal mnie nie zabiło, a wzięłam tylko jednego, płytkiego bucha.
Wtedy pierwszy i ostatni raz moje życie przeleciało mi przed oczami.
Był to pierwszy i ostatni kontakt z wszelkimi wynalazkami do palenia.
Do dziś mam gęsią skórkę na samą myśl o tym felernym wieczorze.
Cieszę się jedynie z faktu, że nikogo innego tym nie poczęstowałam, a ja zwyczajnie jakoś przeżyłam tę krótką, aczkolwiek kurewsko ciężką "fazę".
Żyję, ale miałam chyba sporo szczęścia.
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)