Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy
21.08.2023, 10:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2023, 10:46 przez voice.of.voiceless.)
baskabarbara
i po dziewiąte, jak tak bardzo chcesz stać na straży publikowanych treści, to wskaż gdzie to jest quality
i po dziesiąte, to chyba ty tu jesteś a nie wojtus czy Twilight
idź polaczku być hipokrytą gdzie indziej
- znam twoje treści, żeby tak twierdzić
- gdzie ja powiedziałem, albo zabroniłem komuś się odzywać, nie kajabuzuj i nie rób z siebie ofiary losu, chyba, że chcesz, by cie tak traktowano
- jak zaczynałem, to zawsze pisałem bajeczne recenzje, ludzie którzy mnie znają o tym doskonale wiedzą, nawet będąc przerobionym i waląc po 500mg klefa, potrafiłem upierdolić solidną recenzję, a przykładem tamtego mnie może być dzisiejszy kot_kreskowy
- to forum wyróżnia bardziej i mniej zdolnych, dlatego jest chociażby post tygodnia (:
- jedni po prostu potrafią, drudzy nie, trzeba to zaakceptować, a nie walczyć z rzeczywistością i próbować zmieniać świat
- kurwa, kurwa, kurwa, huj, dupa, kutas, ruchanie, jebać, pierdolenie
- nie piszesz bezpośrednio do mnie, odpowiadając bezpośrednio mi, ciekawe
- a z tym kasowaniem to już w ogóle, odpowiem obrazkiem po prostu
i po dziewiąte, jak tak bardzo chcesz stać na straży publikowanych treści, to wskaż gdzie to jest quality
i po dziesiąte, to chyba ty tu jesteś a nie wojtus czy Twilight
idź polaczku być hipokrytą gdzie indziej