Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy
21.08.2023, 14:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2023, 14:59 przez baskabarbara.)
kot_kreskowy tak się składa, że posty są kasowane, tak zwane gownoposty przed wynikami nagród głównie i sami moderatorzy to mówią. To oni się tym zajmują, a nie wwojtuss czy @"PUDZILLA" są od tego, żeby kilka razy dziennie kogoś pouczać. Poza tym gownoposty starych, elitarnych nie są kasowane:
Odpowiedz na pytanie co szkoda czasu. I tu się zdziwiłam. Wydawało mi się, że horsii jest trochę inny, ale jak widać.
Skoro szkoda czasu na życie to nie muszę tłumaczyć co można z tym zrobić.
Albo pisanie jeden za drugim tego samego:
Tak samo Kocie jest minusowanie że względu na to kto pisze ta sama treść, proszę:
Ciebie Kotku polubiłam, bo nie srasz ogniem bez powodu. Zresztą głównie tu mi chodzi o Wojtusia i pudzilke, najmniej przyjemna osobę z forum. Często reszta im przyklaskuje i plusikuje bo to elyta.
To skriny z jednego, 2 dni. Nie będę marnować swojego czasu na robienie więcej bo można bez przerwy. Kto myśli i widzi ten wie, reszta niech dalej udaje ze jest ok.
A później zdziwienie ludzie na innych forach siedzą, jacy idioci. Sami ich stąd outujecie
Odpowiedz na pytanie co szkoda czasu. I tu się zdziwiłam. Wydawało mi się, że horsii jest trochę inny, ale jak widać.
Skoro szkoda czasu na życie to nie muszę tłumaczyć co można z tym zrobić.
Albo pisanie jeden za drugim tego samego:
Tak samo Kocie jest minusowanie że względu na to kto pisze ta sama treść, proszę:
Ciebie Kotku polubiłam, bo nie srasz ogniem bez powodu. Zresztą głównie tu mi chodzi o Wojtusia i pudzilke, najmniej przyjemna osobę z forum. Często reszta im przyklaskuje i plusikuje bo to elyta.
To skriny z jednego, 2 dni. Nie będę marnować swojego czasu na robienie więcej bo można bez przerwy. Kto myśli i widzi ten wie, reszta niech dalej udaje ze jest ok.
A później zdziwienie ludzie na innych forach siedzą, jacy idioci. Sami ich stąd outujecie