Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak chemicznie wspomóc się w utracie wagi?
Clenbuterol - chyba najlepszy spalacz na rynku jeśli chodzi o wydajność do szkodliwości. Najgorzej jest tylko z ubokami przez pierwsze dni suplementacji; wysokie ciśnienie, tachykardia, wkurw znikąd.
Jeśli chodzi o środek który będzie działał podobnie, ale wyrządzi mniejsze skutki uboczne (jednocześnie dając gorsze efekty) to polecę salbutamol.
Ewentualnie można też próbować połączenie DMAA z johimbiną (ten pierwszy mocno stimuje) ale osobiście po dłuższym stosowaniu tego combo miałem już nieprzyjemnie w głowie.
All in all nie oczekuj, że te środki zrobią za Ciebie całą robotę. Bez treningów i trzymania michy możesz co najwyżej się odchudzać na "głodówce"
Mam za sobą już parę cykli redukcyjnych, więc możesz śmiało pytać
Jeśli chodzi o środek który będzie działał podobnie, ale wyrządzi mniejsze skutki uboczne (jednocześnie dając gorsze efekty) to polecę salbutamol.
Ewentualnie można też próbować połączenie DMAA z johimbiną (ten pierwszy mocno stimuje) ale osobiście po dłuższym stosowaniu tego combo miałem już nieprzyjemnie w głowie.
All in all nie oczekuj, że te środki zrobią za Ciebie całą robotę. Bez treningów i trzymania michy możesz co najwyżej się odchudzać na "głodówce"
Mam za sobą już parę cykli redukcyjnych, więc możesz śmiało pytać