Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
26.08.2023, 17:55
Dobry.
Po wielu przebojach udało się załadować fotki. Nie wiem czy to wina serwisu czy mego telefonu, chuj wie o co kaman
Ale nie o tym.
Jestem po testach nagrody, za którą serdecznie dziękuję💪❤
3 gramy bandziora spożyte dwa dni temu i jest tak;
Materiał suchy, o barwie widocznej na foto, twarde kamienie o typowym zapachu klefa przebijającym się przez samarkę.
Po aplikacji węża ~150mg + bomby ~300mg wjechał mocny nachalny speed, a wraz z nim dość mocna dopaminowa euforia oraz nieodparta ochota na ruchanko, bzykanko, sexy i walonko, a sam materiał działa bardzo mocno jednak krótko.
I to tyle co mogę o nim powiedzieć, bo odmóżdżenie jakie mi zapodał po zejściu jest tak dotkliwe, że pomimo przespania ponad doby, uzupełnieniu wszelakich witamin płynów oraz opierdoleniu zawartości lodówki - trzyma do tej pory.
Sama zwała nie jest jakoś mocno okrutna(choć jest), jednak to odmóżdżenie jak i nerwowość po tym jest paskudne i uciążliwe.
Samo działanie sortu jest zajebiste i takie mamy właśnie wrażenia w chwili gdy właśnie na tym lecimy, zapominamy o bożym świecie, jednak gdy sprzęt przestaje działać odczuwamy chwile boleści mózgowej, odklejenia, wyalienowania oraz mentalnej sraczki
https://youtu.be/JX8JnmKfhiw?si=eZK-BIyUOp7_YMQV
która sprawia, że czujemy się jak gówno.
Sorry
Kocie noty za:
DZIAŁANIE: 10/10
ZWAŁĘ WRAZ Z ODMÓŻDŻENIEM: 9/10
APETYT NA SUCZKI: 11/10😎
Czy mogę sort polecić?
Bawiłem się na tym kurwa wyśmienicie, jednak trzeba być gotowym na srogie manto po testach.
Escobar Dziękuję za możliwość testowania💪❤
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?