Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powrót na właściwe tory...
09.09.2023, 23:41
Tak jak w temacie. Nadeszła pora i na mnie. Czas na oczyszczenie organizmu i poprawę stanu mózgownicy, bo działo się za długo i za grubo i pod każdym względem... Jakoś od tygodnia jestem czysty od wszystkiego, poza rzeczami, które działają na układ GABA (z wyjątkiem alko, to też odstawione w pizdu). Tutaj niestety to już temat do zrobienia w dłuższej perspektywie, bo zbyt długo układ ten był poniewierany - gaba a oraz GABA b przekryte jakoś od 10 lat... Myślałem, że będzie ciężej, najgorsze były 3, 4 pierwsze dni. Trochę mnie nosiło i parę razy chciało się coś przywalić... Wiadomo, że to początek lecz jestem dobrej myśli i czuję się lepiej niż wcześniej. Zarówno fizycznie jak i psychicznie. Zobaczymy co będzie dalej, ale najważniejsze to przyznać się do problemu i podejmować próby, choć nie każdy to rozumie. W sumie prawie nikt tego nie rozumie, chyba, że sam to przeszedł. Nie wdając się w zbędne szczegóły życzę sobie i Wam zmian na lepsze. Nigdy nie będę przeciwko RC i drugom, bo niektórzy potrafią korzystać z głową. Piąteczka ludziom dobrej woli i z fartem
PS. Wahałem się czy zaglądać na forum, czy nie będzie to wyzwalaczem. Jednak widzę, że czytam i piszę od wczoraj pierwsze posty po przerwie i nie sprawia to, że zmieniam nastawienie choć nie będzie mnie tu tak często jak wczesniej.
PS. Wahałem się czy zaglądać na forum, czy nie będzie to wyzwalaczem. Jednak widzę, że czytam i piszę od wczoraj pierwsze posty po przerwie i nie sprawia to, że zmieniam nastawienie choć nie będzie mnie tu tak często jak wczesniej.
Wiadomości w tym wątku |
Powrót na właściwe tory... - przez fiodor - 09.09.2023, 23:41
RE: Powrót na właściwe tory... - przez nonoanon - 10.09.2023, 00:22
RE: Powrót na właściwe tory... - przez kot_kreskowy - 10.09.2023, 03:48
RE: Powrót na właściwe tory... - przez voice.of.voiceless - 10.09.2023, 10:03
RE: Powrót na właściwe tory... - przez horsii - 10.09.2023, 11:09
RE: Powrót na właściwe tory... - przez fiodor - 10.09.2023, 13:07
RE: Powrót na właściwe tory... - przez Maniek - 10.09.2023, 14:32
RE: Powrót na właściwe tory... - przez Kajabuza - 10.09.2023, 14:47
|