Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Grupa wsparcia
13.05.2022, 00:14
Czarnahexx Dokładnie ale wiem jakie niektóre osoby, które znam i znałem bo niektórych już nie ma, mieli sytuację w domach nie mieli wsparcie od rodziny, że mogli tak jak ja mogę na szczęście porozmawiać szczerze czym były spowodowane moje maratony z trzech dób każdy wypadl z kryształem u mnie tyle trwał i było to dwa razy w tygodniu przez kilka miesięcy, miałem tryb życia +72h bajlando gdzie wracałem tylko co wieczór wziąć prysznic i suple żeby nie paść, po trzech dobach wrócić, najarac się, przysznic przed snem i spać z 14 godzin najarać się śniadanie prysznic i znowu Bajlando +72h i tak kilka miesięcy w dodatku jadłem cały czas bombki z pół grama 3cmc albo 4cmc jak leciałem te maratony, ale jak człowiek czuje że ma w kimś w wsparcie kiedy rzuca nałóg i że ta osoba, która wspiera osobę rzucająca różne nałogi będzie miała sadystakcje że pomogła komuś wyjść na prostą, moja mumuska i babcia były ze mnie dumne jak zmieniłem się, że zacząłem przejmować się swoim zdrowiem i tym co mogło by to spowodować w przyszłości, palę zioło normalnie z bongosa mamuśka obiad gotuje ona wesoła że ja jestem spokojny zawsze w dobrym humorze a nie jak kiedyś, nie denerwuje się już prawie wcale, doceniam to co mam i cieszę się z tego, a kiedy żyłem tamtym trybem życia nie doceniałem że większość mojej rodziny jest zajebiście w przypadku, człowiek po jakimś czasie na trzeźwo zaczyna patrzeć nie tylko przez pryzmat swoich problemów ale też potrafi postawić się w czyjejś sytuacji i spojrzeć na życie z innej perspektywy, zacząłem zawsze zanim coś zrobię myśleć jakie to może mieć konsekwencje na innych oraz dla mnie, i jeżeli osoba nie winna mogła by przypadkowo w to zamieszana bo ktoś ją zachachmęcił i próbował na jakąś lipę wjebac a ta osoba nie była tego świadoma to też zacząłem potrafić postawić się w czyjej sytuacji i zawsze z taką osobą staram się postępować tak jak ja bym chciał żeby ktoś postąpił ze mną. Trzeba zmieniać świat na pozytywniejszy i lepszy ale zmianę trzeba zacząć od siebie, gdyby każdy mówił ludzie to kurwy zawistne i złodziej to i ja taki będę bo jak będę uczciwy to sam świata nie zmienię, ale trzeba dawać przykład i zamiast kogoś obrażać zastosować konstruktywną krytykę to jest lepsze niż obrażanie się z kimś nawzajem a później napierdalanie na uliczne sztuki walki bo nie można nikomu dać się obrażać bo jak ktoś raz Cię obrazi to będzie robił to częściej i nie będzie miał do takiej osoby szacunku, nie można dawać jechać po sobie, jak sam do siebie człowiek nie ma szacunku że pozwała się obrażać innym i nic z tym nie robi to inni też nie będą mieli szacunku do osoby nie asertywnej. No chyba że idziecie z dziewczyną wieczorem i jak dresy pół strzałowce ją zaczepiają to lepiej unieść się honorem być mądrzejszy i odpuścić ćwierć mózgom, a poza tym jak miało się miło wieczór zaplanowany to trzeba było by być pojebanym żeby kobietę stresować i jeszcze się użerać z takimi pojebami, jak się coś przypierdalają sebixy z bramy najlepiej powiedzieć że się człowiek spieszy bo mają plany a nie stanie i nic nie robienie a jak zaczął się pultać trzeba jeszcze bardziej do nich zacząć się pultać i powiedzieć że jak im się nudzić to żeby może grupę przestępczą założyli a nie stoją i czas marnują na bez konstruktywne stanie które nie rozwinie ich i nie da im perspektywy na przyszłość.
Za błędy i literówki przepraszam,
(Miałem 3msc przerwy od 3cmc 4cmc i 3mmc a maczanki nie palę prawie równo rok na dniach będzie równo rok jak nie ruszam tego gówna, pomogło mi z tego wyjść palenia właśnie produkcji koncentratu ~80% THC ekstrakcję przeprowadzałem Eterem Dimetylowym bo jest lepszy, zdrowszy, lepiej się pracuje niż z butanem trzykrotnie rafinowanym, bo Eter D. zaczyna odparowywać w temperaturze 0° Celsjusza a butan w 20° Celsjusza, więc trzeba wkładać do miski z ciepłą wodą żeby pozbyć się dokładnie gazu z koncentratu na butanie, to dodatkowo osłabia profil smakowy naszego koncentratu w dodatku eter lepiej wyciąga wszystkie flawonoidy i terpeny z konopii a to właśnie one odpowiadają za unikalne zapachy i aromaty które się różnią w zależności od genetyki rośliny.
Sory ale po tym hexenie nie ma opcji na zamułe, dawno nie miałem takiego speeda i chęci na pisanie... A szczególnie takich wypracowań
Za błędy i literówki przepraszam,
(Miałem 3msc przerwy od 3cmc 4cmc i 3mmc a maczanki nie palę prawie równo rok na dniach będzie równo rok jak nie ruszam tego gówna, pomogło mi z tego wyjść palenia właśnie produkcji koncentratu ~80% THC ekstrakcję przeprowadzałem Eterem Dimetylowym bo jest lepszy, zdrowszy, lepiej się pracuje niż z butanem trzykrotnie rafinowanym, bo Eter D. zaczyna odparowywać w temperaturze 0° Celsjusza a butan w 20° Celsjusza, więc trzeba wkładać do miski z ciepłą wodą żeby pozbyć się dokładnie gazu z koncentratu na butanie, to dodatkowo osłabia profil smakowy naszego koncentratu w dodatku eter lepiej wyciąga wszystkie flawonoidy i terpeny z konopii a to właśnie one odpowiadają za unikalne zapachy i aromaty które się różnią w zależności od genetyki rośliny.
Sory ale po tym hexenie nie ma opcji na zamułe, dawno nie miałem takiego speeda i chęci na pisanie... A szczególnie takich wypracowań
Wiadomości w tym wątku |
Grupa wsparcia - przez Czarnahexx - 12.05.2022, 17:41
RE: Grupa wsparcia - przez Beeniepatu - 12.05.2022, 18:56
RE: Grupa wsparcia - przez Czarnahexx - 12.05.2022, 19:15
RE: Grupa wsparcia - przez Szyderca - 12.05.2022, 19:45
RE: Grupa wsparcia - przez ProducentRC - 12.05.2022, 20:13
RE: Grupa wsparcia - przez Czarnahexx - 12.05.2022, 21:27
RE: Grupa wsparcia - przez ProducentRC - 13.05.2022, 00:14
RE: Grupa wsparcia - przez Czarnahexx - 13.05.2022, 01:38
RE: Grupa wsparcia - przez KACPER - 13.05.2022, 08:11
RE: Grupa wsparcia - przez Czarnahexx - 13.05.2022, 08:43
RE: Grupa wsparcia - przez KACPER - 13.05.2022, 08:48